Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 29. september 2010

Noen i Russland søker på halvbroren til Christell, (han som var med i Johanitterordenen). Hm

noen i russland søker på broren til christell hm

PS.

Det var jo også noe i Russland, som søkte om faren til Christell (Humblen), husker jeg, for noen år siden, (som jeg skrev om på bloggen).

Er dem russisk mafia, eller noe, eller?

Hm.

Vi får se om det er mulig å finne ut mer om dette.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Jeg har forresten også noe slekt i Novgorod.

En fyrste, eller noe, som er i slekta til tante Unse.

Jeg skal se om jeg finner noe mer om dette.

Vi får se om jeg klarer det.

Vi får se.

PS 3.

Her er mer om mine slektninger fra Novgorod:

slektninger fra novgorod

http://www.myheritage.no/site-individuals-67419522/ribsskog?page=1&action=search&query=novgorod&searchIn=new&scope=all&spelling=exact&aSearch=off&editBoxInitialText=Finn+en+person

PS 4.

Her kan man se det, at ifjor, så søkte noen andre fra Russland, på faren til Christell (Humblen), som var med i Rotary, i Ålesund:

humblen rotary

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter