Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 29. desember 2010

Nå har jeg vært på jobbintervju, hos Heron Foods, i Old Swan, i Liverpool

Photo 2750

Photo 2751

Photo 2752

Photo 2753

Photo 2754

Photo 2755

Photo 2756

Photo 2757

Photo 2758

PS.

Jeg hadde et jobbintervju, for en butikksjef-jobb, med en kar som het Tony, fra Hull, i Yorkshire, som var Sales Manager, for hele Storbritannia, for Heron Foods da.

Så sånn var det.

Han spurte om jeg hadde funnet noen feil i butikken, mens jeg ventet.

Og det hadde jeg.

Potetene stod i noen fruktkasser, rett på gulvet.

Og mat skal egentlig ikke stå rett på gulvet, men man må ha noen tomkasser, eller noe, under, lærte vi i Rimi.

(Ellers så kunne Næringsmiddeltilsynet klage, i Norge, for det kan være uhygienisk, i tilfelle noe slags såpe, fra vaskerne, eller noen andre slags forurensende væsker, kunne ha rent på spisevarene da).

Og de hadde også et ark, som var teipet på en av frysediskene, hvor det stod at alle som åpnet en kartong, med SFC kyllingnuggets, ville bli 'made to pay for them', eller noe.

Altså, at alle som åpna en kartong, med kyllingnuggets, de ville bli tvunget til å betale for dem.

Jeg syntes at den plakaten virka litt kunde-uvennlig da.

Dessuten, så var det en del feil på plasseringen av noen labler, (prismerkingen i hyllene), som jeg så, men det var kanskje vanskelig å unngå, at det noen ganger blir litt feil med lablene, sa jeg også i det møtet.

Vi gikk gjennom min arbeidshistorie, og jeg fortalte at jeg hadde jobbet med kundeservice, i Storbritannia, og også med varehandel, i mange år i Norge.

Og at jeg hadde jobbet som butikksjef, i lignende butikker, i Norge, nemlig i Rimi da.

Selv om Rimi også hadde frukt og grønt, (noe Heron Foods ikke har så mye av).

(Rimi hadde også flaskebord og Tipping og noen ganger Post osv., men det nevnte jeg ikke noe om, selv om jeg var nære på å gjøre det).

Så sånn var det.

Det ble vel sagt mere og.

Lønnen var på £20.000 i året cirka pluss bonus.

Så det er ikke så galt det, tror jeg, her i England, hvor prisene på mat osv., er ganske lave.

Og prisene for å leie bolig er vel lavere enn i Oslo og, for eksempel.

Så med den lønnen, så skulle jeg nok klart meg bra.

Så sånn er nok det.

De hadde en assistent, en salgsmedarbeider heltid, (som begge kunne låse og åpne butikken da).

Og fire deltidsansatte, (i kassa da antagelig).

Men men, vi får se om jeg hører noe fra dem.

De hadde hatt visst hatt 15 søkere innom der idag, så at jeg skal få den jobben, i konkurranse med 14 briter, det skal kanskje litt til.

Men men, jeg kom meg ihverfall så langt som til et jobbintervju.

Så da er det vel ihvertfall håp, mener jeg.

Så sånn er nok det.

Så vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter