Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 15. januar 2011

Nå har jeg endelig fått satt opp den første versjon av johncons-shop.co.uk, som flest lesere, syntes at var det beste navnet, på johncons-butikken

johncons shop med ny logo

http://www.johncons-shop.co.uk/

PS.

Her er mer om dette:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2010/11/johncons-shop-var-visst-det-beste.html

PS 2.

Det har tatt litt tid for meg, å få ordna det her.

For jeg har hatt litt problemer med at prøvetiden på CuteFTP, (et program for overføring av filer, fra min PC, til webhotellet), har gått ut.

Så jeg har måttet finne et annet FTP-program, som er gratis.

Og da fant jeg et som het LeechFTP, som gjør nytten, (selv om navnet kanskje ikke er så fint).

Det blir det samme med LeechFTP, som IceChat, at begge programmene er gratis-alternativer, til programmer som CuteFPT og mIRC, som er _nesten_ gratis.

Det er også lett å finne hackede versjoner, av CuteFTP på nettet, ved å bruke eMule, (et fildelings-program, som Fredrick, fra Rimi Bjørndal, visste meg, rundt 2002 eller 2003 vel, da vi var leder-kolleger, på Rimi Bjørndal, og jeg kjørte han og (Dj.) Toro aka. Thor Arild Ødegård, mine lederkolleger, hjem fra Rimi Bjørndal, til Carl Berner, var det vel, hvor de bodde, i noen hybler som Rimi eide), f.eks.

Men den PC-en jeg har nå, den må jeg reinstalere ofte, grunnet dårlig plass på harddisken, osv.

Så jeg synes det er enklere å bruke program som er gratis nå.

Dessuten så er det jo også lovlig å bruke de programmene, (IceChat og LeechFTP).

Til forskjell fra de hackede.

Så da får man kanskje også god samvittighet, på kjøpet, (eller hva man skal kalle det, siden programmene er gratis).

Ikke dårlig!

Bare noe jeg tenkte på.

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter