Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 26. februar 2011

Min 'halv-tante', Benedikte Heegaard, har visst jobbet på Grønland. Det var artig

halv tante grønland

http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=7947240739

PS.

Jeg sendte også en Facebook-melding, til min 'halv-tante', fra Danmark/Grønland:

sendte også halv tante grønland

PS 2.

Her er mer om dette:






Daus,




Erik Ribsskog 26. februar kl. 13:10

jeg er Erik Ribsskog, og du er min 'halv-tante', har Unse sagt, på telefonen idag, fra Danmark.


Har du jobbet på Grønland, det var artig.

Du er vel ikke i den slemme Johanitterorden, selv om du arbeider på det sygehus?

Jeg har overhørt at jeg er forfulgt av den 'mafian', i Oslo, i 2003, og 2004, og ble forsøkt drept på din fetter Martin sin gård i Larvik, i 2005.


Så jeg har flyktet til England, og får ingen av mine rettigheter fra politiet/myndighetene.

De vil ikke engang si hvem denne 'mafian' er.

Jeg får heller ikke arv etter din tante Ingeborg, (min mormor), selv om din kusine, (min mor), Karen, døde i 1999.


Din kusine Ellen, og din fetter Martin, fikk Ingeborgs ting, fra Larvik Tingrett, men de har ikke sendt meg min tredel av min mors arv.

Enda jeg er arbeidsledig i England, for her er det nedgangstider, og min husvert truer med å kaste meg ut.


Så om du kan be din fetter og kusine å sende de penger/malerier e.l., til meg i England?

Også mine egne ting, som vitnemål, mm., ligger på Martins gård, og hverken han eller Ellen vil sende dette til meg i England.


Jeg måtte flykte kun i de klær jeg hadde på meg, i 2005, for en bande dukket opp på den gård, for å forsøke å drepe meg.

Din far, Louis, bodde på Odense slott, har jeg lest.

Du og din bror er yngre enn Steffen og Thomas, tror jeg.


Jeg tror ikke jeg har møtt dere eller deres mor.

Hvordan var det å bo på et slott?

Har Johanitterordenen, i min fars nye familie.

Hans nye stedatter, Christell Humblen, har en halvbror på Vestlandet, Bjørn Humblen, som er nyutmeldt av den norske Johanitterordenen.


Var din tante, (min mormor), Ingeborg, med i noen lignende ordener?

Vet du det?

På forhånd takk for eventuelt svar/hjelp!

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Har din mor, vært i middagsselskap hos min mor, i Tønsberg/Borgheim, og diskutert om Grønland, i 1993, den sommeren jeg var ferdig med militæret/infanteriet/Oppland Regiment, i Norge?


Bare lurte, for jeg prøver å forstå hvilken av min mormors venninner, som jeg syntes at kanskje var litt frekk, i det middagsselskap, siden Grønland vel er et betent tema kanskje, i Norge, hvis det er dansker som tar det opp, men men.








Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter