Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 13. juli 2011

Nei, jeg har aldri rørt hu Isa, (eller søstera). Jeg lot til og med noen hestejenter, som dukka opp der, være i fred. Jeg ville ikke ha dårlig rykte

har aldri rørt isa

PS.

Isa var også veldig ung, på den tida der, og hadde ikke pupper engang da.

Så hu var jo bare ei lita jente, på 11-12 år, som vel så enda yngre ut da.

Så det var aldri noe aktuelt liksom.

Jeg hadde jo vært i Amsterdam, på Red Light-district osv., bare et par måneder før det her, (og tulla fælt der).

Jeg hadde jo et helt utenlands-studielån, på 150.000, eller noe, i lommeboka og på den engelske og norske bankkontoen min.

Og farta rundt til forskjellige storbyer, til London, Amsterdam, Frankfurt, Detroit, København, Berlin og Paris, osv., etter studier i Sunderland, og prøvde å etablere meg, fra februar til april 2005, (da jeg ga opp, og returnerte til Norge, mens det fortsatt var litt igjen av studielånet).

(Siden folk lurer så fælt).

Så det var ikke sånn at jeg var veldig desperat, da jeg bodde på den gården.

Jeg hadde kontrollen liksom, for å si det sånn.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter