Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 7. juli 2011

Ove Reiersrud, fra Drammen, som gikk i klassen min, andre året, på Sande VGS., har visst linker til Brunstad konferansesenter. Det visste jeg ikke

ove reiersrud drammen

PS.

Jeg sendte en ny Facebook-melding, til Ove Reiersrud:







  • Erik Ribsskog

    25. juli 2009

    Erik Ribsskog


    • Hallå Ove,

      hvordan går det da?

      Jeg prøver å finne noen folk fra Sande Videregående, fra Sande, som Kristin Sola osv., angående noe greier som ble sagt, et av skoleårene.

      Jeg har en rettsak mot faren min på gang, forstår du, siden han lot meg bo aleine, i en leilighet, fra jeg var ni år, og jeg husker at hun Kristin Sola og hu venninna Monica Andersen vel, tok opp det her, i et friminutt.


      Så jeg prøver å få tak i dem.

      Jeg har jobbet flere år som butikkleder i Oslo, i Rimi, og var bl.a. butikksjef i tre butikker, i Oslo og Ski, men nå har jeg måttet flytte, eller flykte, til England, siden jeg overhørte, inne i Oslo, at jeg var forfulgt av noe dem kalte 'mafian', så jeg sliter litt, og prøver å få kontrollen da, så jeg har kontakta han i klassen som het Jan Ivar, men han har ikke svart, så jeg prøver å finne andre folk på nettet da.


      Men jeg lurer på om det som foregår nå, kan ha noe med familien min å gjøre, (som nå bor i Drammen, og som egentlig ikke var som familien min da, jeg bodde aleine og det var derfor jeg var så pinglete, for jeg fikk ikke spist ordentlig mat osv.)


      Men men.

      Bare tenkte jeg kunne prøve å sende en melding ihvertfall.

      Mvh.

      Erik Ribsskog


  • Erik Ribsskog

    for noen sekunder siden

    Erik Ribsskog


    • Hei,

      jeg fikk ikke svar fra deg, for et par år siden, men jeg prøver igjen.

      Jeg får ikke bekreftet at jeg gikk på samarbeidsavtalen, mellom Vestfold og Buskerud, russeåret, på Gjerdes VGS.

      Husker du dette?


      Gikk ikke du på samarbeidsavtalen, året før, da du gikk på Sande VGS?

      Du bodde vel i Drammen, mener jeg å huske, vi satt vel på med hu mørkhåra fra parfymeriet i Sande, inn til Drammen en gang, etter skolen, mener jeg å huske.


      Du tulla også med valgsedlene til AP.

      Under skolevalget, i 1987 da.

      Og da Mette Holtet dukka opp, så måtte hu klage, for vi hadde gjemt AP-stemmesedlene, da vi stemte, like før, på bibloteket, på Sande VGS.


      Du var Høyre-mann, men nå så jeg på nettet, at du jobber med noe på Brunstad konferansesenter.

      Er ikke det Smiths venner?

      Jeg så på Facebook, at du liker Skittles.

      Jeg har en nettbutikk, hvor jeg selger Skittles, (og andre godteri), fra England:


      http://www.godtebutikken.net/pastiller.html

      (Selv om jeg trodde at det var mest for jenter).


      Du har ikke joina det 'andre laget', eller hva man skal si.

      Men du får se om du eventuelt får svart.

      Hvis du har klassebilde, så leiter jeg også etter det.

      Jeg ble forsøkt myrdet av noe Spetsnaz eller Bandidos, eller noe, i samarbeid med min mors bror, i Kvelde, i 2005, og alle papirene mine ligger der og hos City Self-Storage, i Oslo, som ikke vil si hva de har gjort med tinga mine.


      Så jeg prøver å spore opp min nesten tapte fortid, i Norge.

      På forhånd takk for eventuell hjelp!

      Mvh.

      Erik Ribsskog











PS 2.

Her er mer om dette:

skittles

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter