Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 28. februar 2012

Jeg lurer på om jeg skal prøve å få børsnotert Godtebutikken-konsernet




Gmail - Eventuell børsnotering










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Eventuell børsnotering











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Tue, Feb 28, 2012 at 11:37 AM




To:
sales@oslobors.no






Hei,

jeg har bygget opp en nettbutikk-kjede, som selger godteri, over hele verden.





Kan jeg børsnotere et selskap på Oslo Børs, selv om jeg driver det fra England, og betaler eventuell skatt og moms til britiske myndigheter?

For jeg trenger nok en emisjon, (heter det vel), hvis jeg skal få dette til det neste steget, med markedsføring og logistikk.


For jeg trenger å dra inn spesialkompetanse, på de områdene, vil jeg si.

Og det vil nok også øke verdien på virksomheten.

Hvis jeg kan forklare det sånn.


Hvor mye koster det å børsnotere et selskap hos dere forresten?

Mvh.

Erik Ribsskog

Eier av Godtebutikken-'konsernet'







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter