Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 26 January 2017

Da jeg bodde, i Leather Lane, (hvor jeg bodde, fra 2006 til 2011), i Liverpool, så var jeg nabo, med en pub. Og det var sånn, at jeg måtte kaste søpla mi, hos denne puben, (husker jeg). Og en gang, som jeg skulle kaste søpla, så ble jeg kjent, med ei pub-dame, (for porten til puben, var låst). Og derfor så leste jeg, (noen år seinere), litt om britiske puber osv., på nettet. Og jeg så, at de hadde laget, et øl, som het: 'Storr', (etter en gammel vikinggård, (på the Wirral), var det vel). Og da jeg prøvde, å finne det ølet, i en nystartet øl-butikk, (som hadde øl, fra hele verden), så spurte jeg, om de hadde hørt om Aass fatøl på flaske, (for det ølet, savnet jeg litt, fra russetida osv.). Og da svarte ei som jobba, i den butikken, at hu hadde hørt om Nøgne Ø, (av norske øl). Men det ølet hadde ikke jeg hørt om da. For dette, (Nøgne Ø), var vel, et firma, som var nokså ukjent, på den tida, som jeg flytta, til England, (i 2004)

bodde i england

http://e24.no/naeringsliv/dagligvarebransjen/bryggerisjef-etter-rema-vraking-skal-ikke-legge-oss-ned-og-doe/23907912

PS.

Her er mer om dette:

nøgne ø wiki

https://no.wikipedia.org/wiki/Nøgne_Ø

PS 2.

Laura het hu 'pub-dama', (og hu fikk seg etterhvert en egen pub, som het Caledonia):

laura caledonia

http://johncons-mirror.blogspot.no/2013/03/mer-fra-facebook_31.html

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive