Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Tuesday, 7 February 2017

Onkel Runar prøver visst, å dele opp 'Bergstø-eiendommene'. Dette er antagelig nabodama, som ønsker, å kjøpe, en del av 'Bergstø-eiendommene', på billigsalg, (hvis jeg skulle tippe). Og i det atelieret, (Kvernstua), så er det også, mye kunst, (la jeg merke til, da jeg var, på en slags befaring der, ifjor høst). Så jeg synes, at dette burde selges samlet, og at man burde taksere både eiendommene og innboet først. Noe sånt

kvernstua på billigsalg 2

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive