Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Sunday, 18 June 2017

Her, (i et Svelvik-korps), var det mange kjente, (selv om jeg er fra Berger)

mange kjente

PS.

Gøril Kjos, hu var naboen, til bestemor Ågot.

Og hu jobba jeg også sammen med, på CC Storkjøp, (i Drammen), skoleåret 1988/89.

Bjørn Hovland, (fra parallell-klassen min, på ungdomsskolen), han leverte jeg krykkene mine til, (hos Oslo kommune), på/ved Helsfyr, etter en kneoperasjon, i 1996.

Og han var også innom Rimi 3164 Lambertseter, da jeg var butikksjef der, (noe jeg jobba som, fra høsten 1998 til høsten 2000).

Lill Astrid Tollefsen, hu gikk i klassen min, (på handel og kontor), begge årene vel, som jeg gikk, på Sande videregående, (hvor jeg gikk, fra høsten 1986 til våren 1988).

Og hu var jeg også på fest/besøk hos, da hu bodde, i Oslo, (sammen med en Frank vel, først i Gamlebyen og så på Hauketo), studieåret 1989/90.

Erik Friedmann var en av de Svelvik-folka, som dro meg med, på språkreise, til Weymouth, sommeren 1986, (hvis jeg ikke tar helt feil).

Marianne Aakvåg er datteren, til min klasseforstander Jan Aakvåg, på Svelvik ungdomsskole, (hvor jeg gikk, fra høsten 1983 til våren 1986).

Hilde Lyngar, synes jeg, at ligner, på Irene Lippert, (som gikk i klassen min, på ungdomsskolen, og vel også, det første året, på handel og kontor).

Og Sigmund Landaas, gikk i klassen min, det andre året vel, på handel og kontor.

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive