Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 11. mars 2020

Min tidligere klassekamerat Gerd Jorun 'Gerdie' Wiik, (fra russeåret på Gjerdes videregående, skoleåret 1988/89), er visst noe med Frelsesarmeen. (Fra DT/BB 27. april 1985)


https://www.nb.no/items/365a5b19fa4ac34db321bec3415be39a?page=3&searchText=konfirmanter

PS.

Det var forresten sånn.

(Noe jeg vel har skrevet om i Min Bok 5.

Og som jeg også tok opp med to andre klassekamerater, fra den nevnte Gjerde-klassen.

Nemlig Magne Winnem og Andre Willassen).

At Gerd Jorun Wiik kontaktet meg, (per telefon vel), X antall måneder, etter at jeg slutta som butikksjef, for å begynne å studere igjen, (ved HiO IU).

(Noe jeg gjorde sommeren/høsten 2002).

Og Gerd Jorun ville, at jeg skulle flytte til USA, og begynne å jobbe for henne, i en litt obskur jobb, (var det vel).

Hu nevnte også for meg, (per telefon), at hu også ønsket Andre Willassen.

Enten i tillegg til meg.

Eller istedet for meg, (hvis jeg ikke ville ha jobben).

(Noe sånt).

Hu husket Andre og meg, som to av de flinkeste i klassen.

(Mener jeg at hu sa).

Og jeg tok opp dette, med Magne Winnem og Andre Willassen, og vurderte det seriøst.

(Husker jeg).

Det var litt fristende faktisk.

(Selv om jeg vel ikke gikk så bra sammen med Gerd Jorun, (som satt bak Andre og meg, og foran Magne Winnem, som seinere sa at rumpa hennes este ut, for hver skoledag som gikk, på grunn av fæl sjokoladespising)).

Men jeg fant ut, at det vel virka, litt useriøst.

(Firmaet som hu rekrutterte for, var ikke så utrolig kjent.

Sånn som jeg husker det).

Og jeg hadde jo allerede lagt opp et løp, mot en bachelor-grad i IT, (og jeg hadde også en billig firma/Rimi-leilighet på St. Hanshaugen og en deltidsjobb, (seinere to deltidsjobber), som Rimi-leder/låseansvarlig, ved siden av studier).

(For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter