Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 12. mars 2020

Siden at mine svenske forfedre, visst heter Hagman, til etternavn/slektsnavn, (som jeg har funnet ut, i den forrige bloggposten), så er jeg muligens i slekt med J. R., (fra såpeoperaen Dallas). Hm


https://en.wikipedia.org/wiki/Hagman

PS.

Dette kan muligens Line Nilsen, (min klassekamerat fra Svelvik ungdomsskole og Sande videregående), ha visst om.

For mens jeg gikk i fjerde/femte-klasse, (eller noe sånt), på begynnelsen av 80-tallet.

Så dro min far meg med, på Sjøen For Alle-utstillinga, (eller hva den messa het på den tida), på Sjølyst.

Og en kamerat av han fra Svelvik, pluss hans lyshårede datter, var med.

(Min far kjørte på den tida rundt i noen amerikanske 'stasjonsvogn-flak', (en Ford Lincoln Continental blant annet).

Som han kjøpte inn nye.

Og så solgte han de, etter et år eller to, (eller onkel Håkon kræsja den siste av de, på Mosseveien, mens de jobba med å bygge huset til onkel Runar, i Son)).

Og det kan muligens ha vært Line Nilsen, (som jeg havna i samme klasse som, på ungdomsskolen), har jeg tenkt seinere.

Og hu begynte å 'bable' om Dallas, da vi nærma oss Svelvik/Mariåsen, (eller hvor det var vi kjørte de).

(Og det var vel omtrent det eneste hu sa, på hele turen.

Sånn som jeg husker det).

Så de kan kanskje også være etterkommer etter Hagman, (det var jo to skomaker-brødre, som emigrerte fra Eda til Svelvik), tenker jeg nå.

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter