Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Monday, 5 May 2008

Sånne luringer som skriver til en, med falsk profil, og prøver å påvirke det man skriver, på Facebook, de publiserer jeg, så får de heller gnåle. (N).

Mary-Jo Jones

11:22pm May 4th

Report Message

Nei, det er IKKE iorden,det som er en privat samtale er privat.. Du vet du kan ikke be om lov ETTER du har publisert det på loggen din Erik .. Det er ikke slik man oppfører seg.

DU var den som beg. å stille spørsmål - derfor skrev jeg til deg. Ingen som skjønner alt som foregår i Martine saken, derfor man venter på hva politiet finner ut..

Men du skjønner kanskje ikke hypoteser.. en hypotese er en tanke rundt et senario - ikke noe som nødvendigvis er en sannhet ..

Henvendelsen MIN er litt rar ? Vil du jeg skal publisere det du har skrevet til meg uten å spørre om lov ? Men klart er ikke overasket over at du legger ut det jeg skriver når du legger ut alle andres ..

Hvilke navn sikter du til ? De som omkom igår ? Det er egen gruppe på facebook for de, så du trenger kun lese en avis og søke på nett for å finne ut det.

Lykke til med å ikke forstå:)

MJ

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive