Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 7. juni 2009

Jeg anmeldte Øivind Sæther for bloggsletting, siden jeg ikke tror det er lov å bare slette blogger sånn i hytt og pine. (In Norwegian)




Google Mail - Anmeldelse av Øivind Sæther for bloggsletting










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Anmeldelse av Øivind Sæther for bloggsletting











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sun, Jun 7, 2009 at 5:40 AM




To:
post.oslo@politiet.no






Hei,

jeg vil gjerne anmelde Øivind Sæther, bosatt i Sverige, for bloggsletting.

Det er fordi, at vi hadde en avtalte om at jeg kunne ha to blogger på hans servere, en 'trykker'-blogg,

og en 'lively'-blogg.

Men Sæther slettet begge disse bloggene, noe som vi ikke hadde avtale om.

Så jeg tror dette kan være kriminelt, å bare slette blogger i hytt og pine, ihvertfall så var det trakassering,

siden han slettet mine blogger men ikke de andre folka sine blogger, på de bloggtjenestene.

Så dette vil jeg gjerne anmelde, og jeg ønsker vedkommende tiltalt og straffet.

Med vennlig hilsen


Erik Ribsskog

PS.

Her kan man selv se at Sæther innrømmer denne blogg-slettingen:


oyvinds said...

Erik, jeg har da aldri hevdet at 'illuminati' slettet bloggene du hadde på trykker.com og livelyblog.com. Jeg slettet dem, og jeg har aldri lagt skjul på det.


Hva noen har skrevet om deg på ett av de mange nettstedene jeg drifter bryr meg ærlig talt fint lite. MediaWiki-baserte nettsteder har tross alt en knapp der det står "rediger". Hvis du er misfornøyd med hva som står på nb.xiandos.info så må du for all del ta den ibruk. Historikken på https://nb.xiandos.info/index.php?title=Erik_Ribsskog&action=history viser forøverig at du av en eller annen grunn er ett hett emne. Det kan være lurt å huske at jo flere uvenner du pådrar deg, jo flere er det som blir fristet til å gjøre mindre pene redigeringer om deg.


Hvis du bruker nettlesere som Internet Explorer og Chrome så får du en advarsel om at sikkerhetssertifikatet for https er fra StartCom og at StartCom ikke har betalt Microsoft og Google for å fjerne denne advarselen i deres nettlesere. Om du besøker nettstedene med Firefox eller Opera, som inkluderer StartCom sitt root-sertifikat, så får du ingen slik advarsel. Det samme gjelder alle andre nettsteder som bruker SSL-sertifikater fra StartCom. Jeg må eventuelt kjøpe ett SSL-sertifikat fra ett selskap som har betalt Microsoft og Google for å si at deres sertifikater er "verifisert" for å unngå at "advarselen" dukker opp i IE, og det ser jeg som bortkastede penger.


Skjermbildet du viser forteller at forbindelsen er kryptert ("connection"). Det viser også at Chrome ikke inkluderer StartCom sitt root-sertifikat og at det fører til at Chrome ikke klarer å "verifisere" at SSL-sertifikatet nettstedet bruker tilhører meg. Skjermbildet har også en knapp der du kan trykke "Certifikate information" og undersøke webtjenerens sikkerhetssertifikat.


På IRC er jeg stort sett idle på kanalene #New_World_Order #deprogram @#kristinehamn #sverige #Stavanger #Larvik #oslo #gentoo.se +#gentoo.no @+#gentoo @#prussianblue #Bergen #trondheim #norge på EFNet og en haug på oftc og freenode. Jeg synes det er ganske morsomt at enkelte av og til tror jeg bor i Bergen fordi jeg tilfeldigvis er idle også på den kanalen...


Familien min betyr mye for meg. Kanskje du bør prøve å få litt bedre kontakt med din egen?


07 June 2009 00:17


johncons said...

Hei,

når ble vi på fornavn da.

Hvis du hadde lest på bloggen min, så hadde du sett at familien min har tullet med meg hele livet.

Jeg husker godt, at når du slettet den andre bloggen min, da stod det at bloggen, Livelyblogg, var slettet av Illuminati.


Prøv å ikke bland deg i andres privatliv.

Selv om jeg skriver om familien min på blogg, så betyr ikke det at jeg ønsker råd om familieforhold av kreti og pleti eller gud og hvermann.

Hva betyr det Davidstjerne-aktige symbolet som du har på nettstedet ditt da?


Og hvorfor sier du at du har en nabo som heter Thor, akkurat som onkelen min Martin har, en nabo som heter Thor, og dyrker marijuana.

Bor ikke du i Sverige da?

Hej då igjen, og hils Illuminati tilbake at sånn bloggsletting det liker vi ikke i de andre nordiske landa.


Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Og hvis jeg skriver om hva som har skjedd i livet mitt, for å prøve å finne ut hvorfor jeg ikke får rettighetene mine, så gjør ikke jeg noe galt da.

Og forresten, hvis du henger på irc-kanalen #Bergen, så er det vel ikke rart om folk tror du er fra Bergen.


Man bør vel ha en god grunn da, for å henge på #Bergen.

Hva med #Prussianblue, er du tysker da, siden du henger der?


07 June 2009 04:45


johncons said...

Du er en illuminist du Sæther, som prøver å hjelpe illuministen søstra mi, å få kontroll på meg, og bruke meg som en slags slave, virker det som for meg.

Bare innrøm det Sæther!

Med vennlig hilsen


Erik Ribsskog

07 June 2009 05:12









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter