Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 1. juni 2009

Nå sendte NITH meg endelig karakterutskriften min fra NHI (Norges Høyskole for Informasjonsteknologi). Tusen takk til NITH selv om det tok lang tid!

img250

PS.

Jeg var en ganske slapp student på NHI, for jeg hadde gått datalinja, på Gjerdes VGS, i Drammen, året før.

Jeg tok også et hvileår, mellom første og andre året på NHI, for jeg kjeda meg så mye der.

Det første året i Oslo, så pleide jeg å gå mye på biblioteket, Hoved-Deichmanske, og låne masse artige science-fiction bøker, og andre artige bøker.

Så leste jeg natt og dag før eksamenene da.

Jeg var nesten aldri på forelesningene.

Jeg var så B-menneske, og jeg bodde litt langt unna, så jeg forsov meg omtrent hver dag.

Men jeg var vant til programmering, og er vel kanskje heldig og har litt IQ i huet da(?)

Så det gikk greit der, selv om jeg og Magne Winnem, vi gikk veldig mye på byen det første året jeg bodde i Oslo.

Så det var nesten som om russetida fortsatte.

Så sånn var det.

PS 2.

Jeg fikk bare 4.0 på prosjektoppgaven 2. året.

Her lurer jeg på om det var noe 'mafian'.

For jeg lagde et rimelig artig kryssordkompilator-program, som kunne lage kryssord.

Og det fikk jeg først 3.7 på.

Så klagde jeg, men jeg rakk ikke klage-møtet, pga. at jeg var på øvelse oppe i Kongsberg vel, i militæret, og troppsjefen lot meg ikke ringe NHI og si fra, at jeg ikke kunne komme på møtet.

Så sånn var det.

Men, en kamerat av meg, Glenn Hesler, han viste meg, året etter militæret vel, at en norsk kar, i VG eller Dagbladet, hadde blitt rik på et kryssordprogram.

Kan noen på NHI, ha rappa algoritmen min?

Ole Øren, rektor, som var rådgiver for meg, han slutta i 1994 vel, tror jeg de sa.

Kan noe rart ha skjedd her.

Den avissida, som Glenn hadde med til Ungbo i Skansen Terrasse, så litt rar ut.

Var det en ekte avisside, eller var Øystein Andersen og Glenn Hesler i noe 'mafian', og hadde fått laget en 'tulle'-avisside?

Her er det mye rart, mange spørsmål og få svar.

Hvem vet.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter