Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 15. oktober 2009

'Nick Ewans' hadde rett, faren min er nok i Illuminati, for han er nok sønnen til fabrikkeier Jebsen

Fordi, jeg har jo skrevet om det, at da faren min hadde 60-årsdag, ringte søstra mi og sa fra om det vel, da jeg studerte i Sunderland.

Og det var høsten 2004.

Så da ble han født høsten 1944, vil jeg si.

Og det var egentlig litt for tidlig, for da, på begynnelsen av 1944, så var vel ikke krigen helt avgjort?

Men vi vet også det, at en krigsjul, så fikk farmora mi, Ågot, ei flaske brennevin, på posten, som fabrikkeier Jebsen hadde brukt rasjoneringskortet til hu Ågot, for å få.

Da ble Ågot provosert som rakkern, av fabrikkarbeiderne og mannen på posthuset, osv.

'Har du bestilt juledram fra polet i Drammen da Ågot', sa de sikkert.

'Nei, je har itte bestilt noe dram, je stemmer Kristelig Folkeparti, når det itte er verdenskrig, je', sa Ågot da.

'Å ja, det er han sjølveste fabrikkeier Jebsen som har bestilt juledram i ditt navn Ågot, er dere sammen eller?', sa fabrikkfolket da.

Men da tilta farmora mi Ågot, gitt.

'Da er det min dram, siden den er kjøpt med mitt navn', sa Ågot da, og var i flint og sur på fabrikkeier Jebsen, som tulla med rasjoneringskortet.

Så gikk Ågot på posthuset på Berger, (som visstnok er lagt ned nå, sa Frode Holm), og henta juledram-flaska.

Så hu tok hu med den, og gikk bort på Sand, tror jeg, til 'n Ola.

Og så drakk dem opp juledrammen, Ågot og Ola da, enda Ågot aldri drakk.

Og dette var nok da jula 1943, siden Ågot var så lei av rasjoneringa osv.

Så fikk selvfølgelig fabrikkeier Jebsen, (småkongen på Berger, kunne man sikkert kalle han da), greie på hva som hadde skjedd da.

Og vips, så var Ågot i nettet til Jebsen.

Og måtte være elskerinna til Jebsen.

Ellers så skulle fabrikkeier Jebsen fortelle alle i hjembygda til Ågot, Rollag i Numedalen, at Ågot hadde stjålet og drukket alkohol, som ingen kristelige gjør.

Hvis ikke Ågot ble med på fabrikkeier Jebsens perverse spill, så kom Ågot til å få sparken, for drukkenskap på jobb.

Og da ville hun aldri fått en jobb igjen, i 'kongeriket' Berger, eller noen andre steder.

Så da måtte Ågot stille opp for fabrikkeier Jebsen og hans perverse ideer da.

Så gikk det som det måtte gå, og 9-10 måneder seinere, så ble faren min født.

I oktober 1944.

Så han har da arvet dette illumianti-greiene, fra Jebsen-familien, som også kom nordover, fra Tyskland, på samme måte som familien til mormora mi da, Ingeborg.

Det er derfor faren min gikk så bra overens med Ingeborg.

Begge var nok i illuminatiet.

Så sånn var nok det, at faren min, Arne Mogan Olsen, var den uekte sønnen av fabrikkeier Jebsen da.

Så snekra de sammen en familie, etter krigen, for noe hadde skjedd med Øivinds familie, noen hadde stjålet døtrene hans, (for han hadde visst hatt døtre tror jeg, ihvertfall så mistenker jeg det, på hva han sa en gang at morfaren min leita etter Ellen, i Slottsparken, så møtte Johannes en som leita etter to døtre, og det tror jeg var Øivind som mente seg selv).

Noe sånt.

Og jeg har også hørt Øivind klage, for han ville ikke være med 'gutta på skauen', for 'jeg har kone og ungær jeg', hadde Øivind sagt til gutta på skauen, og da hadde det blitt problemer for Øivind, hvis jeg har forstått det riktig.

Så sånn var det.

Så da, etter krigen, så ble Øivind og Ågot, plassert sammen i en familie da.

Men fabrikkeier Jebsen måtte kjøpe nye malerier til Berger kirke, for å bote på sine synder da, som er skikken i sørlige land, hvor Jebsen-familien er fra.

Så nå begynner det å ligne på et puslespill her, og Ågot la alltid puslespill, så det kan være at det er sånn det henger sammen.

Hvem vet.

Noe er det nok ihvertfall.

Så sånn er nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Her kan man se det, at fabrikkeier Jebsen, måtte kjøpe nye alterdekorasjoner, til Berger kirke, etter krigen, i 1946, (det er nok derfor faren min ikke ville kjøre meg helt fram til Berger kirke, da jeg skulle konfirmeres, i 1984, for faren min tåler ikke synet av de alterdekorasjonene, for da blir han minnet om at han egentlig er den uekte sønnen av fabrikkeier Jürg Jebsen, da):

http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/08/berger-kirke-var-norges-eneste.html

PS 2.

Og jeg husker at farmora mi Ågot sa, etter at Øivind var død, at 'grunnen til at vi fikk Pia, var at Øivind så gjerne ville ha ei jente'.

Så jeg og søstra mi må vel være ungene til Ågot og Øivind, da.

Som mora mi, Karen, tok til seg, på samme måte som hu tok til seg Axel da, som var bytting da, fra Tønsberg.

Så det er mye rart.

Og jeg tror det må ha foregått noe rart i kjelleren til Ågot og Øivind og, for onkel Håkon, pleide å si på 80-tallet, utenfor noen sammenheng, ting som:

'Vi pleide å ha potetbinge nede i kjelleren vi'.

og

'Det pleide å henge skinke nede i kjelleren'.

Sånne ting.

Så her tror jeg kanskje det var noe rart.

Og når jeg spurte om vi kunne besøke søstra mi, jula 1981, var det vel, så kjørte faren min meg til en butikk, forbi Mjøndalen osv., hvor de solgte såpa faren min hadde lagd, med søstra mi sitt navn, 'Charlotte kosmetikk', etter søstra mi, Pia Charlotte Ribsskog.

Så jeg lurer på om søstra mi, også har blitt bytta ut, og at hu egentlige søstra mi havna i såpa til faren min.

Hvem vet.

Noe rart var det nok ihvertfall.

Så sånn var nok det.

En gang fikk faren min fontena på Bragernes Torg, til å skumme over, og det tror jeg kanskje var såpe laga av en purk, som Håkon ble sur på, for han måtte gå ut av bilen, og ta av snøen av bilskiltene.

Og da, så mente Håkon at purken var lat da, som ikke tok av snøen selv.

Så tok de 'mafia-plott', på han, og han måtte være i fontena, etter at de hadde lagd såpe av han, og gå rundt og rundt i fontena, så kunne han ikke være lat da.

Noe sånt, tror jeg.

Noe var det nok ihvertfall.

Så det er mye rart, det er helt sikkert.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter