Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 12. oktober 2009

Sånne her var det jeg tenkte jeg kunne prøve å selge på QXL. De kan man få fra ned i 5 kr. pr. pose, her i England. Men de koster en del å sende da

Photo 5805

PS.

Jeg venter bare på at jeg skal få et brev i posten, fra QXL, med en spesiell kode, (som jeg visstnok trengte, enda jeg har solgt en ipod og en laptop, på QXL, da jeg bodde i Norge, i 2004, men det er en spesiell historie bak at jeg solgte de tingene da, og spesielt laptop-en da, som jeg vel har forklart om på bloggen før).

Så får vi se om jeg får den koden i posten, så kan jeg prøve meg som netthandler.

Vi får se.

Jeg tenkte jeg skulle selge de i pakker av fem poser, dvs. 5 x 200 gram, altså en kilo.

Da blir det en vanlig isbre-mint pose, en isbre-mint lakris, en isbre-mint frukt, en isbre-mint hagefrukter, også var det en smak til, som jeg ikke kommer på nå.

Vi får se hva som skjer.

Og også enkeltvis tenkte jeg å prøve å selge de isbre-mint posene, som visstnok har sluttet å bli solgt i Norge, så da tenkte jeg det kunne være en ide.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter