Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Wednesday, 16 December 2009

Jeg betalte for tre måneders medlemskap til, på gym-et. Jeg skrev at jeg var selvstendig næringsdrivende, så nå håper jeg at folk trykker på reklamene

img186

Jeg sendte en ny Facebook-melding til hun Stine Mogan Olsen, som er i slekta til farmora mi Ågot, som døde i år 2000, var det vel


Stine Mogan Olsen 16. desember kl. 20:26 Rapporter

Hei,

jeg fikk en mail fra noen i familien, som hadde søkt etter navnet mitt på nettet for å lete etter info ang. noe jeg var med på for noen år siden. De skrev at det kom opp masse treff som peker til siden din, og nå prøvde jeg det selv og ser at det stemmer. Jeg synes ikke noe om at alt jeg skriver til deg blir lagt ut sånn at alle kan se det, føler liksom at folk kan overvåke privatlivet mitt litt på den måten, og jeg liker ikke tanken på det. Så jeg tror ikke at jeg kommer til å skrive noe mer til deg, selv om du jo er en hyggelig fyr og det har vært interessant å skrive med deg. Jeg vil likevel ønske deg en god jul, og håper at ting ordner seg for deg.


Hilsen StineErik Ribsskog 16. desember kl. 14:56

Hei,

ok, det var hyggelig å skrive med noen i slekta til Ågot.


Jeg skriver om alt på blogg, skjønner du, siden jeg har overhørt at jeg er forfulgt av noe 'mafian'.

Vi får heller preikes siden, når det her er over, da eventuelt.

Hvis du møter Turid Sand og de, (de med alle jordbæråkerne på Sand), så kan du jo høre om de kan være referanse for meg, siden jeg har så mange arbeidssaker, så må jeg ha noen referanser fra 80 eller 90-tallet.


Og de sa nemlig at jeg var flink til å plukke jordbær, (han bestefaren til Turid Sand, eller hva han var), for jeg putta ikke dårlige jordbær i bånn av kurven, (for vi fikk betalt per kurv nemlig, og Karl Fredrik i klassen, og de, de bare ga bånn gass, og heiv oppi masse dårlige bær, mens jeg bare pelte de fine bæra omtrent, enda det var folk som ba meg hive de dårlige bæra i bånn av kurven).


Så etter de første par dagene, så pelte jeg bare de fine bæra, husker jeg, at jeg fant ut av meg selv, av vel burde prøve å gjøre.

Pluss at jeg fant en eller to brennesler.

Men, den sommeren Ove var med, den neste sommeren, den sommeren vet jeg ikke om jeg fikk betalt for plukkinga for.


Men da var jeg med mest for å passe på Ove, (pluss Øystein Andersen og Kjetil Holshagen, som også var i åkeren og plukka, eller kasta bær).

Det var vel det første jeg så av han Øystein som er adoptert fra Korea av kusina til faren min og han mannen hennes, som heter Kai vel.


At han stod og kasta jordbær i åkeren til familien Sand.

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på.

Du får ha fortsatt fin jul og takk for alle tipsene om at han Rune Hestenes ble degradert, eller hva han ble, til distriktsjef i Europris.


Og hils Margit og Anne i systua, selv om de kanskje er døde ja, men du får hilse unga dems, hvis de har noen på Strømsø der, for jeg husker de hadde noen unger de kjente, som var på min alder, da jeg var på besøk i systua deres, sammen med Ågot, på Strømsø.


Så sånn var det.

Igjen tusen takk for svar og meldinger!

Mvh.

Erik RibsskogJeg sendte en ny e-post til Merseyrail
Google Mail - Merseyrail Email ME 79623


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Merseyrail Email ME 79623Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Wed, Dec 16, 2009 at 4:47 PM
To:
Comment <comment@merseyrail.org>


Ok,

that sounds very fine.

Maybe you can give me a ticket, so that I can go free with Merseyrail for some time, since I was badly threated, and had to take the bus home from Walton, to try to calm this down.


So that I wouldn't meet the inspector again.

Maybe I can get like a free ticket to see all the different towns around Liverpool, and write about them on my blog?

Or else thank you very much for your help!


Yours sincerely,

Erik Ribsskog


On Wed, Dec 16, 2009 at 4:02 PM, Comment <comment@merseyrail.org> wrote:

Dear Mr Ribsskog,Thank you for your email, and my apologies for the delay in replying.I was most concerned to learn of the incident that occurred at Liverpool Central, on November 13th.We have stringent standards here on Merseyrail, with regards to the behaviour of our staff, and I can assure you that we take incidents such as this extremely seriously.As soon as your letter was received, the details were passed to the Station Manager for his investigation. He has spoken at length to the member of staff concerned, and is satisfied that a genuine misunderstanding occurred on this occasion.This does not, however, in any way excuse the manner in which you were treated and spoken to on this occasion, as it is clear, as you have stated in your comments, that the tickets were only purchased a view minutes prior to your arrival at Central, and you could not, therefore, have already travelled.I can assure you that the ticket inspector has been reminded of his responsibilities to our customers, and of the consequences of such behaviour. The Station Manager is currently considering the options available with regards to the most appropriate training course for the member of staff, to prevent a reoccurrence. In addition to this, a note of your complaint has been added to their personnel file for future reference.I hope that you will accept our sincere apologies for the inconvenience and upset caused, and will be assured that such behaviour will not be tolerated, and will be acted upon immediately.Thank you for taking the time to contact Merseyrail, and for bringing this matter to our attention.Yours sincerely,Debbie Hunter

Customer Relations

Merseyrail once again will not be sending Christmas cards this year. Instead, we will donate the money saved to our Charity of the Year for 2010, Woodlands Hospice.Everyone here at Merseyrail wishes all our partners, colleagues and friends a very Merry Christmas and a Happy New Year!This message is confidential and is intended for the addressee only. If you receive it by mistake, please delete it and notify the sender as soon as possible. Although we have taken care to ensure that this e-mail and any attachments are free from any virus, we recommend that you ensure they are actually virus free.Jeg sendte en ny e-post til Folkeregisteret
Google Mail - (no subject)


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
(no subject)Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Wed, Dec 16, 2009 at 2:40 PM
To:
"Opsahl, Eva Igelkjøn" <eva.opsahl@skatteetaten.no>


Hei,

var det gatekode 11540 ja.

Jeg trodde Enebakkveien var en vei, jeg men.

Men men.

Bare tuller.

Men hva med at jeg var registrert på feil adresse, ved en rekke tilfeller, på 80 og 90-tallet.


Fikk dere den e-posten og?

Mvh.

Erik Ribsskog


2009/12/16 "Opsahl, Eva Igelkjøn" <eva.opsahl@skatteetaten.no>Hallo!Viser til din henvendelse vedr. blyantanmerkning 11540 i adressefeltet på hovedregisterkortet du har fått kopi av. Skattekontoret har koder på alle gateadresser slik at vi kan registrere dem i systemet. Enebakkveien har gatekode 11540.Skattekontoret anser med dette saken som avsluttet.


Mvh


Eva I. Opsahl v/Skatt øst OsloJeg sendte en klage på DNB til NITO
Google Mail - Klage på DNB/Fwd: Klage NITO-kortet, referanse 305/SNT


Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>
Klage på DNB/Fwd: Klage NITO-kortet, referanse 305/SNTErik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>Wed, Dec 16, 2009 at 1:37 PM
To:
epost@nito.no


Hei,

jeg vil gjerne klage på de som har NITO-kortet, dvs. DNB.

Jeg synes det er dårlig, at jeg som forholdsvis nytt NITO-medlem, ikke får lov av DNB å ha NITO-kortet.

Hva er poenget med å ha NITO-kortet da, hvis de ikke vil gi det til NITO-folk?


Jeg vet at jeg har hatt problemer med noen lån, da jeg var student ved University of Sunderland, i 2004/05.

Men grunnen til at jeg mista kontrollen på lånene mine i Norge, var at Statens Lånekasse og HiO IU, tulla med meg, sånn at studielånet mitt ble fire måneder forsinket.


Jeg fikk studielånet mitt i januar 2005, istedet for i september 2004, (enda HiO internasjonalt kontor, sa at de gjerne ville søke for meg, våren 2004, og Lånekassa drøyde også dette, vil jeg si, når jeg fikk sendt søknad selv, men hovedskylden har vel HiO da, internasjonalt kontor, en dame på Bislett som ofte var i Latin-Amerika, uten at jeg husker nøyaktig hva hun het. Og Lånekassa har også skyld, for de brukte lang tid på å behandle søknaden, enda jeg forklarte at det hadde vært en feil fra HiO IU. Og Frode Eika Sandnes, ved HiO IU, leder for utenlandsstudie-avdelingen, dvs. Erasmus-stipend osv., drøyet med å godkjenne fagene mine i Sunderland, siden jeg dro via Kilroy Education, siden HiO IU hadde rotet bort søknaden min til Sunderland, pluss at de tullet med Erasmus-stipend søknadene mine. Med helt tåpelige begrunnelser for avslag. Dette er nå hos direktøren for HiO og hos Kunnskapsdepartementet).


Så jeg mistet kontroll på regningene mine, siden jeg trodde først at jeg skulle studielånet i oktober, så i november og så i desember.

Så det ble veldig slitsomt og ringte og love at de skulle få pengene om en måned, hele tida, så til slutt så var det så flaut, så jeg slutta å ringe, for jeg ringte også fra min norske mobil, for vi hadde bare telefon på gangen, der jeg bodde i en delt studieleilighet, (for University of Sunderland, de nekta å la meg leie en egen leilighet).


Pluss at bachelor-studiet mitt gikk rett vest, grunnet mye krøll med Lånekassa og HiO og regninger, som tok tid å prøve å ordne.

Pluss at søstra mi absolutt skulle komme på besøk med venninna si Siv, og deres unger, i drøye to uker, i juleferien 2004, og ungene skulle hele tida bruke PC-en min, så jeg fikk ikke jobba på Final Year Project-oppgaven min.


Men nå så prøver jeg å få livet mitt på rett kjøl.

Jeg har masse verdifulle ting, i en lagerbod i Oslo.

Men jeg får ikke henta disse tinga, for jeg har ikke noen penger, her jeg bor arbeidsledig i England.


Jeg har også overhørt i Oslo, i 2003 og 2004, at jeg er forfulgt av noe de kaller for 'mafian', og jeg får ingen hjelp av norsk politi og myndigheter, til å finne ut hva dette betyr, enda jeg er i Heimevernet og også i NITO nå da.


Så situasjonen min er helt håpløs, og det blir ikke bedre av det, at DNB ikke vil gi meg NITO-kortet, enda jeg er NITO-medlem.

Så jeg ville gjerne sende en klage på dette.


Mvh.

Erik Ribsskog

---------- Forwarded message ----------
From: Cresco Kundeservice <info@cresco.no>

Date: 2009/12/16
Subject: Re: Klage NITO-kortet, referanse 305/SNT
To: eribsskog@gmail.com


Vi takker for din henvendelseVi opprettholder avslaget på din søknad om NITO-kortet og kan dessverre ikke legge dine nye opplysninger til grunn ved en eventuell ny vurdering.

Med vennlig hilsen

Kundeservice


Fra Erik Ribsskog [eribsskog@gmail.com]


Sendt 15. desember 2009 15:22
Emne Klage NITO-kortet, referanse 305/SNT


Hei,


jeg søkte om NITO-kortet, siden jeg har blitt medlem i NITO.Men jeg fikk ikke kortet, enda jeg oppga medlemsnummeret mitt i NITO.Jeg lurte på hva dette kom av.


Jeg vet jeg hadde problem med Lånekassa, da jeg studerte i Sunderland, i 2004, og studielånet mitt var fire måneder forsinket.


Da mistet jeg kontroll på lån hos dere, i Norge, og studier.


Men nå har jeg fått meg en Høgskolekandidatgrad, ihvertfall.(Siden jeg egentlig hadde dette, fra studier hos HiO og NHI, fra før jeg dro til Sunderland, jeg måtte bare få godkjent noen fag fra NHI, (fra begynnelsen av 90-tallet), hos HiO).Så trenger jeg litt penger for å rydde opp i livet mitt.


Jeg har en del ting i Oslo, som jeg tenkte jeg skulle henta til England, og noen HV-ting, som jeg skulle gitt til Heimevernet.Så jeg synes ikke det er riktig at dere skal tulle med meg nå, fordi jeg ble tullet med av Lånekassa og HiO, i 2004.


Jeg synes dere burde gi folk en sjangs til å få livet sitt tilbake på rett kjøl.


Nå har jeg en grad i data, og jeg har mange års ledererfaring, som butikksjef i Rimi.


Så jeg kunne nok ha fått minst en halv million i årslønn, når jeg får orden på ting.


Så at jeg har rundt i 100.000 i gjeld til dere, det er ikke liv og død om å gjøre da, når jeg har en så god utdannelse samt erfaring fra ledelse og organisasjon fra en stor bedrift som Hakon-gruppen/ICA.


Så det her vil jeg gjerne klage på, for det syntes jeg var dårlig kundebehandling.Jeg ble tulla med av flere enn Lånekassa, så onkelen min i Larvik, han ble urolig, så jeg gikk med å gå til lege og psykolog osv., i 2005, og da fikk de en sosionom til å sende dere brev om gjelden min, (noe søstra mi egentlig skulle ha gjort, men ikke gjorde), siden jeg jobba med skogsarbeid på Løvås gård, hvor onkelen min bodde, men de plasserte meg til å bo i et sånt dårlig isolert skjul, så det var ikke så egna for kontorarbeid, og søstra mi ville så gjerne hjelpe meg med det, så jeg sa det var greit, for jeg hadde at jeg var forfulgt av noe 'mafian', derfor tenkte jeg mest på å komme meg til utlandet igjen.


Til Canada eller Australia, f.eks., jeg var egentlig bare hjemme i Norge, i 2005, for å si fra til familien min, om hva som foregikk, sånn at de skulle vite om det, for sikkerhets skyld.Men jeg ble forsøkt drept, på 35 årsdagen min, 25. juli 2005, på Løvås gård.


Og da hadde jeg bare restene av studielånet fra Sunderland.


Så da kom jeg meg bare til England igjen.

Denne gangen til Liverpool, hvor jeg er enda, og ikke til Sunderland.


Det var fordi jeg havna på et fly til Liverpool fra Amsterdam, for jeg flykta med buss til Kristiansand, og tok ferja til Hirtshals, og leide en bil der, (som dere kanskje så på min kontoutskrift), og havna tilslutt på Schipol flyplass, hvor jeg fant et fly til Liverpool, med EasyJet vel, i slutten av juli 2005.


Og her er jeg enda.


Men alle tingene mine ligger i Norge, i en lagerbod i Oslo, og i en koffert, på Løvås gård, i Larvik.


Og hvis jeg hadde hatt alle de tinga, så hadde jeg sikkert fått kontroll.


Men jeg må ha noen penger for å hente de tinga, for å leie en leiebil og kjøre og hente de tinga, og gi Heimevernet sine ting.


Så derfor ble jeg litt skuffa, når jeg så avslaget deres.


For jeg hadde regna med at jeg skulle få NITO-kort, siden jeg nettopp har blitt medlem i NITO.Jeg tok det nesten som en selvfølge.


Så nå ble jeg litt skuffa her, siden jeg ikke får tingene mine, (blant annet viktige papirer, og ting fra 1700-tallet, som jeg har arvet, gaver fra danskekongen osv.), som jeg hadde nesten sett på som sikkert nå.


Med hilsen


Erik Ribsskog

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

This email with attachments is solely for the use of the individual or
entity to whom it is addressed. Please also be aware that the DnB NOR Group
cannot accept any payment orders or other legally binding correspondence with
customers as a part of an email.
This email message has been virus checked by the anti virus programs used
in the DnB NOR Group.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Teknisk Ukeblad hadde også en artikkel fra Robsrud i Lørenskog, hvor jeg nesten vanka litt, i slutten av tenårene

img185 paint

Jeg er så stolt av at jeg får Teknisk Ukeblad i posten hver ukePS.

Dette bladet var visst fra 3. desember, så dette var visst litt forsinka.

Hm.

Men men.

I denne utgaven av Teknisk Ukeblad, så var det noen som foreslo å legge ned Bachelorgraden, siden de fleste ville ha Mastergrad.

Jeg vet ikke hvor gjennomtenkt det var, men det er kanskje derfor jeg har problem med å få meg datajobb, kun med en høgskolekandidatgrad, siden de fleste vel har bachelor eller master-grader da.

Hvem vet.

Her er mer om dette:

legg ned bachelorgraden paint

En gang i 1978, så lå faren min over hos mora mi i Larvik, enda de var skilt. Dagen etter dro jeg med faren min til en bokhandel for å kjøpe lego

bokhandel

http://www.narvesen.no/kultur/#/Søk/Larvik?pager=1

PS.

Kan det ha vært den dagen i 1978, som broren min Axel ble unnfanget?

Det lå en bokhandel også på ca. samme stedet, i 1978, selv om det var et nytt bygg der da, som DNC lå i, blant annet.

Faren min virka litt nervøs for å gå fra Jegersborggate til Torget, husker jeg.

Det var bare såvidt at jeg klarte å få dratt han med til bokhandelen for å kjøpe en leke, på morgenen, eller formiddagen, etter at han hadde sovet over hos mora mi da, siden mora mi spurte han om det, husker jeg, en gang mens vi bodde i Jegersborggate, (hvor vi flyttet til 17. mai 1978, ifølge det skjemaet jeg fikk i posten fra Folkeregisteret).

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på.

Men Axel ble jo født 10. november 1978, så da må nok mora mi allerede ha vært gravid, med Axel i magen, den gangen som faren min lå over hos henne, vil jeg nok si da.

Så sånn er nok det.

Så det er mye rart, det er sikkert.

Så vi får se hva som skjer.

Mvh.

Erik Ribsskog

Noen i Stokmarknes lurer på hva min mormors søster het

stormarknes

http://www.google.com/search?hl=en&source=hp&fkt=6570&fsdt=88501&q=erik%20ribsskog.%20Hva%20het%20din%20mammas%20tante/mormors%20s%C3%B8ster%3F&btnG=Google%20Search&aq=f&oq=&aqi=

PS.

Min mormor hadde ingen søster, men hun hadde to brødre, som het Anker og Louis Heegaard.

De var også på besøk i Stokmarknes, faktisk, hos Ribsskog-familien, husker jeg at min mormor har fortalt.

Og de hadde sagt at jentene var pene der, men det var før de hørte at de snakket.

Så de var nok noen ordentlig snobbete København-boere de her, Anker og Louis, som jeg aldri møtte.

Men men.

Men hun som var baronesse, det var nok min mormors tante, vil jeg tippe at hun var.

Hun het ihvertfall Magna Adeler, født Heegaard da.

Så sånn var det.

Mvh.

Erik Ribsskog

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive