Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 26. januar 2011

Jeg sendte en e-post til Hjemmet Mortensen




Gmail - Bekreftelse på bestilling av Villmarksliv










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Bekreftelse på bestilling av Villmarksliv











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Wed, Jan 26, 2011 at 12:07 PM




To:
Hjemmet Mortensen <abo-bladkiosken@hm-media.no>


Cc:
post.nord-trondelag@politiet.no






Hei,

jeg har ikke bestilt Villmarksliv og Vi Menn, som dere skriver om.

Jeg er en arbeidsledig flyktning, i England, som ikke får rettighetene mine, etter å overhørt at jeg er forfulgt av 'mafian', i Oslo, i 2003, og 2004, og etter å ha blitt forsøkt myrdet, i Kvelde, i 2005.


Så dette er det noe mafia, eller lignende, som har bestilt i mitt navn.

Jeg foreslår at dere heller skriver om landsviket fra myndighetene i Norge, når de nekter å gi meg mine rettigheter som advokat, og nekter å etterforske mordforsøk, eller å fortelle meg hvem den her 'mafian' er, i bladet deres Vi Menn, kanskje landet våkner opp og ser hvor alvorlig problemene i det norske samfunnet er da.


Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Dere burde kanskje sjekke bedre hvem som bestiller fra dere.


2011/1/25 Hjemmet Mortensen <abo-bladkiosken@hm-media.no>
























Bestillingbekreftelse

25. januar 2011



Kjære Erik Ribsskog,



Takk for din bestilling av abonnement på Villmarksliv. Du vil motta første utgave ca 3 - 4 uker etter mottatt bestilling. (Gjelder uke- og månedsblader. For blader med færre utgivelser i året kan leveringstiden være lengre).



Bladet vil bli sendt til:

Erik Ribsskog

Flat 3, 5 Leather Lane

0000 Liverpool GB-L2 2AE Great Britan



Spørsmål om abonnementet kan rettes til Hjemmet Mortensen direkte.
Vi minner om at abonnementet løper til oppsigelse.




Annonse for Bladkiosken






















Hjemmet Mortensen AS

Gullhaugveien 1, Nydalen

0441 OSLO




Sentralbord

Tlf: 22 58 50 00














Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter