Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 8. april 2011

Er det 4chan som tuller eller? Noen må ihvertfall ha brukt et hackeprogram og fått tak i passordet mitt hos One. Men men

er det 4chan som tuller

http://www.godtebutikken.net/

PS.

Jeg skal se mer på dette senere i dag, og se om jeg får satt opp den butikken igjen med en gang.

Dessverre så har laptopen min også gått ned samtidig, så jeg får se om jeg finner noe backup noe sted.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Og for å kommentere det at jeg har publisert navnet til kundene.

Det var jo selvfølgelig, (som jeg forklarte veldig tydelig på bloggen).

Fordi at pakkene til disse kundene ble tullet med av en djeveldyrker, eller Al Quaida, eller hva det var, på the Post Office, her i England.

Så den publiseringen var en sikkerhetsmessig avgjørelse, for å hjelpe de som ble angrepet.

Som jeg syntes var det mest ansvarlige å gjøre, i denne situasjonen.

Hvis denne hackingen har noe som helst med det offiselle Norge å gjøre, så er det en skandale, mener jeg.

Og jeg har inget politikontor, å anmelde denne hackingen til, for politiet i Norge nekter å ta imot anmeldelsene mine.

Og her i England, så bare tuller politiet med meg, og kaller meg 'Miss Erik Ribsskog', osv.

Jeg skal kontakte ambassaden og EU-kommisjonen og FN igjen om dette.

Men jeg mistenker at den norske ambassaden i London er involvert, for det var de som rådet meg å få norsk politi og engelsk politi, til å samarbeide, i forbindelse med den saken min mot Bertelsmann/Microsoft, osv.

Så sånn er det.

Så vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter