Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 28. november 2007

Anbefalt av 0RE: Norge år 2060; over 3 millioner innvandrere 28.11.07 07:43
(Svar til: proeliator)

cons
Pålogget

83 innlegg
7 anbefalinger
Jeg tror det kan være en del av en jødisk/kommunistisk mafia's eller illuminati-aktig nettverks agenda mot de nordiske/blonde folkene.

Sånn virker det i allefall for meg.

Sosialist/kommunist mafia-nettverket slipper dem inn.

Og de som protesterer blir kalt rasister, og vanlige folk tørr ikke å stå opp, i frykt for å bli sett på som politisk ukorrekte.

Og imens herjer kommunist-mafiaen og innvandrer-mafianene, kontrollert av albanerne for det meste vel, med de norsk i landet, og koser seg og har dem som sex-slaver osv.

Og politiet er med i kommunist-mafiaen, og løfter ikke en finger hvis det ikke er en politisk korrekt sak (ifølge sosialistene definisjon).

Og hvis noen er trussel mot deres politiske makt, så blir de gjenstand for en hekse-prossess og skitne metoder, ala Jagland, Valla, Thommessen, Søviknes etc.

Jeg tror sånn som Danmark har gjort det, med å skjerpe inn på innvandringen og familiegjenforening osv., er veien et skritt i riktig retning.

Og det er kanskje pga. at dette at muslimer begynte å brenne danske flagg og ambassader osv.

At det ikke passer helt med deres agenda.

Som vel nok er styrt av et illuminati-aktig nettverk, virker det for meg.

Som blusset opp, altså islamismen, blusset jo opp i forbindelse med at Ayatolla Khomeini tok et kupp vel mot Sjahen av Iran, på slutten av 70-tallet.

Det var jo etter dette at muslimske damer begynte å gå me de mest dekkende jihabene osv, hvis jeg har skjønt det riktig.

Så det må vel sies å være et politisk symbol.

Som tegn på en politisk kamp.

Islamismen.

Som jeg tror i likethet med andre begivenheter i historien, som den franske og russiske revulosjon, napoleonskrigene, første og andre verdenskrig, kan være en del av en kamp mot den nordiske eller nord-europeiske rasen da, jeg må vel nesten bruke det ordet.

Sånn hvirker det i allefall for meg.

At det er en kamp mot nord-europeerne, som kontrollerte verden for hundre år siden osv.

Og det er vel muligens jødene som står bak da.

Men hvorfor.

Det er ikke så lett å si.

Men de vil vel kanskje kontrollere verden de og da.

Og de virker som om de vil at nord-europeerne skal være deres slaver.

At det er resten av verden mot nord-europeerne, eller germanerne da.

Men hvorfor.

Ja, det er vanskelig å si, de kan vel ha andre folk som slaver og.

Hvis de ikke liker de nord-europeiske, blonde damene spesielt godt, og absolutt vil ha de som slaver da.

Det er jo alment kjent at de norrøne damer blir sett på som mer attriktive, i forhold til damer med andre hårfarger osv.

Men om dette er den eneste grunnen til denne krigen mot nord-europeerne, eller germanerne da, det er vanskelig for meg å si.

Det er vel en krig, som blir ført på en så utspekulert måte, at de som er offere for krigen, nord-europeerne, ikke vet at det er en krig engang.

I hvertfall har ikke skjønt det før nå i det siste.

Men nå i det siste, så virker det for meg, at det er sånn det nok er.

Men det er sikkert andre som vet mer om dette, så da er det bare å trå til med opplysninger osv., så det blir satt pris på, med informative tilbakemeldinger.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter