Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 2. desember 2007

From: 2400@dagbladet.no Redaksjonen i Dagbladet.no
To: eribsskog@gmail.com
Date: Sun, 2 Dec 2007 19:35:14 +0000
Subject: Bekreft innlegg: RE: Hvordan er det muligt at de kan bli sittende !!

Takk for at du skriver innlegg i debattene på Dagbladet.no. Ditt innlegg er ennå ikke publisert. For å publisere innlegget, må du trykke på lenken nedenfor.

http://www.dagbladet.no/api/kommentar/?op=ConfirmComment&token=a07d54d8867d8cde3e957ff7a05569a5

Om det ikke skjer noe når trykker på lenken, må du klippe den ut og lime den inn i nettleseren din.

Dette er innlegget vi har mottatt:

---
Postet av cons, 02.12.2007kl. 20:35 fra IP-adresse 86.140.49.221
Tittel: RE: Hvordan er det muligt at de kan bli sittende !!
Det virker som om den fjerde statsmakt har litt å gå på når det gjelder å være 'vaktbikje' ovenfor politikere og myndigheter, som vel egentlig blir sett på å være en viktig del av pressens rolle.

Jeg synes det kan virke som om det er et svik mot vanlige folk, iom. at det virker som om pressen mangler evne og/eller vilje til å stå opp mot autoritetene i samfunnet.

Dette er vel antagelig noe som har skjedd i de siste årene, at pressen virker å være så tamme mot myndigheter og mektige politikere og næringslivsledere eller obliarker kunne man vel kanskje vel kanskje kalle noen av dem.

Er disse maktmenneskene såpass mektige, og har så gode kontakter nå, at det kan gå på liv og helse løs å skrive kritisk og oppriktig om personer innenfor makteliten i samfunnet?

Det eneste untaket, de senere årene, er tilfeller når det virker som om at pressen har fått en samlet ordre om å 'ta' bestemte enkeltpersoner, jamfør Valla, Thommessen, Jagland, Tønne og Søviknes.

Så man kan kanskje lure på om det nå i det senere årene har oppstått en mafia i Norge, sånn at vi har samme tilstander som i Russland, at pressen er ensrettet, og ikke tørr å angripe de mektige politikerne og obliarkene.

Bare at i Norge er det ennå mer skjult, så det har ikke kommet ut enda, at situasjonen er mer eller mindre nesten som i Russland.

Eller kanskje enda værre, siden ikke noe kommer ut angående dette.

Og da er det vel ikke så lett å si helt sikkert om dette kan være grunnen.

Men noe virker det som er galt i allefall.

Så man kan jo spekulere om det kan være dette.

Når det gjelder politikere som har gjort grove feil, som å gamble bort kommunens formue på aksjespekulasjoner, så er det vel sånn, i allefall som jeg ser det, at en politiker, stiller med blanke ark fra starten, og når en politiker har gjort en alvorlig feil, så har ikke denne politikeren blanke ark ennå, og følgelig har politkeren heller ikke tillit.

Politikere må vel være ansvarlige for sine handlinger, og man må vel sette grensen et sted, når det gjelder uansvarlighet.

Så når de gjør en alvorlig feil, så burde det vel egentlig være sånn at de burde ta hatten sin og gå, og la andre, som fortsatt har blanke ark, få sin sjangse.

Sånn trodde i allefall jeg at det var meningen at det skulle fungere.

Men med den graden av ukultur, som det virker som om sprer seg i samfunnet for tiden, så er det vel nye regler for dette og.

At politikerne gjør hva de vil, og avisene tørr ikke å skrive noe negativt, men de ringer i stedet de korupte politikerne og sladrer, og går bak ryggen på de som prøver å gå frem på en ansvarlig måte.

Og sladrer istedet til den korrupte ordføreren, eller hva det var.

Jeg tror folk har rett når de sier at korrupsjonen brer seg i samfunnet.

Det virker ikke som om offentlige tjenestemenn, f.eks. ansatte i politiet og embedsverket prøver å opptre korrekt og ansvarlig engang.

Så man kan lure på hva det er som foregår, om hele samfunnet har meldt seg inn i en mafia, og ingen tenker på oppføre seg på en ansvarlig og rettskaffen måte lengre.

Eller kanskje de ikke tørr.

Det er mulig jeg har misforstått, og at det ikke er så ille som jeg beskriver det, men man kan vel begynne å lure noen ganger, om det er Norge eller Russland det er snakk om, synes jeg.
---

Vi respekterer at du ikke vil ha eposten din full av søppel. Vi viser derfor ikke epostadressen din på nettet, den er kun til internt bruk.

Hvis informasjonskapsler/cookies er slått på i nettleseren din, vil vi huske deg neste gang du skriver et innlegg, og du slipper å verifisere deg på nytt.

Dersom det ikke er du som har skrevet innlegget, trenger du ikke å gjøre noen ting. Innlegget vil ikke bli publisert med mindre du trykker på lenken over.

Vennlig hilsen
Redaksjonen
Dagbladet.no

PS: Har du et nyhetstips kan du gjerne ringe oss på telefon 2400, eller sende SMS/MMS til 2400.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter