Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 16. februar 2008

Co2, 16/2. (In Norwegian).

Co2 III
cons
16/02 14:39
Og hvis man ser på dette med et litt videre perspektiv, så er det kanskje lettere å fokusere på de områdene, som det er mest å tjene på å jobbe med å redusere. Det synes i hverfall jeg virker logisk. Uansett så virker i allefall det avisen driver med her som ganske meningsløst. Men det er mulig det er jeg som ikke har fått med meg poenget.
Anmeldinnlegg
co2 II
cons
16/02 14:39
Så jeg lurer på om Norges høye Co2 utslipp, skyldes andre ting enn Stordalen. Kanskje pressen skulle se på problemet med et litt videre perspektiv. F.eks. sammenligne Norge med andre land, og forklare hvor det er Norge er dårligst osv, i forhold til andre land da, med tanke på Co2 utslipp. Det synes i hvertfall jeg hadde vært interessant å vite. Og det synes jeg ikke har kommet så mye fram.
Anmeldinnlegg
tidsmaskin
olav
16/02 14:39
lurer på hva en person som levde i 70-årene f.eks tok en tidsmaksin til 2008 hadde tenkt om denne artikkelen. han hadde sikkert ikke forstått et kvekk :))
Anmeldinnlegg
Co2
cons
16/02 14:38
Jeg lurer på om pressen er for detaljorientert, når det gjelder dette problemet med Co2 osv. Jeg leste at Norge slapp ut ca. dobbelt så mye Co2 pr. pers, enn de gjorde i Sverige. Mao. så slipper Norge ut like mye Co2 som Sverige, som har halvparten så mange innbyggere. Men jeg lurer på om Norge er det eneste landet i verden, hvor finanseliten, blir mobbet hvis de ikke går, eller tar buss, 800 m. til en gallamiddag.

http://e24.no/oppogfrem/article2260068.ece#AF

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter