Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 14. april 2008

New World Order aktive på Veggavisen? (In Norwegian).

Jeg startet en tråd, om prinsesse Märtha, på veggavisen i fjor, og nå driver jeg og indekserer bloggen min, og da fant jeg en bloggpost, fra debattant Jens Petrus nå.

Og når jeg tolker den nå, så kan det virke som at Illuminati/New World Order, kontrollerer kongehuset og har misbrukt Märtha.

Så da tenkte jeg, at jeg fikk poste om det her.

Jeg skal finne linken her og, til tråden på Veggavisen.

Legg merke til, at debattant Jens Petrus, nå har byttet Avatar.

Ble det litt for varmt?

Han hadde vel kanskje ikke regnet med, at jeg synes den posten så snodig/bemerkelsesverdig ut, og tok et skjermbilde av posten, som back-up, og som dukket opp nå, som jeg ryddet på bloggen.

Her er linken: [1]

Da Jens Petrus, dukket opp og trakasserte mm., på Veggavisen, i November i fjor, det var på samme tiden, at det var en organisert trakasserings-kampanje, mot meg der, på Veggavisen.

Jeg sendte 39 e-poster, med trakasserende innlegg til først Veggavisen, og jeg har tatt det videre med Nettavisen og TV2.

Jeg skal indeksere flere eksempler, fra denne kampanjen, som jeg mistenker New World Order, kan stå bak, på denne linken, så de skulle dukke opp der etterhvert: [2]

Håper dette er i orden!

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS. Jeg har ikke sett at det står så mye rundt omkring om New World Orders agenda.

Hvorfor vil de ha dette verdensherredømme?

Min mistanke, er at det de gjør, det er en krig mot de norden/de blonde/etterkommerne av Vikingene.

Og da mener jeg ikke dansebandet 'Vikingarna'.

Selv om noen kanskje kunne ha synes, at det hadde vært på sin plass.

Nå skal jeg prøve å oppdatere bloggen litt mer, med de nevnte postene fra Veggavisen etterhvert, osv.

Vi får se.

http://nb.xiandos.info/The_New_World_Order#New_World_Order_aktive_p.C3.A5_Veggavisen.3F

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter