Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 18. juni 2008

Pølse-jente som forteller røverhistorier? Her er det noe lureri tror jeg. (In Norwegian).

Hei,

Between Margrethe Augestad and You

Erik Ribsskog

Today at 5:02pm

jeg klarte visst å finne deg her, ikke dårlig.

Jeg bare lurte litt på hva som skjedde med den pc-en osv.

Det var mye rart som skjedde på Arvato, og også i Norge, før jeg flytta til England, så jeg har begynte å skrive en del på blogg osv.

Jeg skal se om jeg finner linken.

Jeg husker jo du sa, da jeg nevnte, at Randstad, ville ha flere referanser, fra Rimi.

Da sa du at jeg burde oppgi, Anne Neteland, hva var det i forbindelse med igjen da?

Og, en ting til, mens jeg husker det, du jobba på hovetkontret til Hakon-gruppen, såvidt jeg husker, jeg ringte dit og prata med en som heter Therese Kvehaugen, som er datter av en tidligere butikksjef jeg hadde i Rimi, og søstra til en jeg jobba sammen med på Rimi.

Kjenner du henne tilfeldigvis, bare kom jeg på?

Sorry hvis det blir mange spørsmål, jeg kan forklare det, det er bare mye rart som har skjedd.

Takk igjen for hjelpen!

Erik

Her er den linken til blogg osv., så får du si fra hvis det er noe jeg har skrevet som ikke stemmer fra Arvato osv.

Vi får se.

Her er linken i hvertfall:

http://johncons-mirror.blogspot.com/

Margrethe Augestad

Add as Friend

Today at 7:40pm

Report Message

Heisann du,
Jeg har tittet litt på bloggen din. Der har du jammen vært aktiv :-)

Leste det som stod om Arvato, og ville satt pris på om du tok bort mitt navn i den sammenhengen. Det stemmer ikke at jeg hadde noe som helst forhold med vår Senior Team leder. Vi hadde et rent jobbforhold, ikke noe annet. Grunnen til at han ble kalt 'Pølsa' var fordi han brukte litt for trange klær - det var overhodet ingen seksuell sammenheng der. Håper du kan fjerne navnet mitt :-)

Ellers vet jeg desverre ingenting om den PCen som ble borte. Skulle gjerne hjulpet deg, men har ikke noe kontakt med noen av de jentene.

Margrethe

Erik Ribsskog

Today at 8:22pm

Ok,

men du må ha vært sur på han da, for noe, siden du sa det på en sånn nedlatende måte, pølsa, osv.

Men men.

Og det med hun Neteland da?

Og du husker vel om du ringte hun Taru, eller ikke?

Du har jo hun Taru på Facebook-sida di, så du må vel ha noe kontakt med henne?

Erik

Margrethe Augestad

Add as Friend

Today at 8:36pm

Report Message

Takk for at du tar bort mitt navn i bloggen din. Jeg så også at du har oppført mitt telefonnummer. Det hadde vært fint om du kunne fjernet dette også. Jeg ønsker ikke å ha mine kontaktdetaljer på internett.

Jeg tror bare at vi generelt ikke likte han, men det skjedde aldri noe konkret. Her har du skrevet om antakelser, ikke noe som er basert på fakta. Fakta er at vi kun hadde et jobbforhold.

Anne Neteland nevnte jeg siden hun hadde vært din distriktssjef. Du trengte referanser, og en distriktssjef er vel den beste til å gi referanser. Dette ble nevnt av meg bare for å hjelpe deg siden du spurte. Jeg mente bare å være hyggelig.

Therese Kvehaugen har jeg aldri hørt om.

Taru sendte vel en mail til deg om at jeg kunne hente pc'en, en mail som du har gjengitt i bloggen din. Etter at Taru flyttet til Irland, så mistet vi kontakten pga avstanden. Jeg vet svært lite om denne PC'en. Og de to andre jentene kjente jeg ikke. Jeg bare hørte om de via Taru og deg selv.

Ha en fin kveld, Erik!

Erik Ribsskog

Today at 8:45pm

Hei,

nå er det litt juging på gang her, tror jeg.

Jeg ringte deg, for to år siden, og fortalte at jeg hadde vært på møte, hos politiet i Walton, og at jeg ikke ville ringe Taru, på det telefonnummeret, til jobben hennes, fordi det var kanskje ikke så populært å motta privat-samtaler, på hennes jobb.

Kanksje arbeidsgiveren, ville ha blitt misfornøyde med det.

Så ba jeg deg, om å ringe Taru, og å be henne ringe Merseyside-politiet.

Fordi hun Melissa, fra Mandeville St., hadde flyttet PC-en til Taru, ned til sitt rom, uten å informere Taru, som sendte meg e-post om at hun ville ha pc-en sin, som hun trodde var på mitt rom.

Melissa, hadde fortalt meg, at hun hadde kjøpt pc-en, fra Taru.

Og Taru trodde, skrev hun i e-posten, at pc-en stod på mitt rom enda, klar for å hentes, av deg.

Skrev hun i e-posten.

Dessuten, så sa du en gang, mens du fortsatt jobba på Arvato, og jeg klagde på hun Melissa, at du selv, var mer negativ til hun Janine.

Så noe må du ha visst.

Og da du ba meg føre opp Neteland som referanse, så sa du dette, med en bedende, underfundig tone, som at det var noe lureri du drev med.

Jeg tror denne samtalen går rett på bloggen, for jeg har nok av sånne tøyeste og tullete jenter som kommer med røverhistorier.

Med vennlig hilsen

Erik

Margrethe Augestad

Add as Friend

Today at 8:53pm

Report Message

Den er god, Erik. Du gjør som du vil. Du har jammen vanskelig for å stole på folk.

Ønsker deg allikevel lykke til videre - etter hva jeg mener har vi ingenting uoppgjort med hverandre.

Erik Ribsskog

Today at 9:16pm

Vanskelig for å stole på folk.

Jeg ringer deg, og sier at jeg har vært hos politiet.

Og ber deg ringe Taru, og be henne ringe Merseyside-politiet.

Så husker du ikke hva du gjorde.

Men du husker hva du sa om Neteland.

Hvor ofte ringer folk deg om politisaker da?

Dette her høres helt klart ut som røverhistorie for meg.

Jeg har tatt noen øl nå, så jeg får tenke over det på nytt, når jeg er edru eventuelt, men jeg klarer ikke å få det til å høres så særlig sannsynlig ut, det du skriver ovenfor der, så det synes jeg høres ut som røverhistorie, må jeg innrømme.

Så sånn er det.

Jeg vet ikke om det er lettere å prate om sånne her ting på telefonen, når man er edru, men det at du ikke husker, hva du gjorde, etter at jeg ringte og sa jeg hadde vært på møte hos politiet om PC-en til Taru, det høres rart ut, synes jeg, men det hjelper vel ikke å si det flere ganger.

Sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik





ThOjala,Taru [tojala@pens.com]e computer

Ojala,Taru [tojala@pens.com]





To: Ribbskog, Erik

Cc: margrethe.augestad@exxonmobil.com





Hi Erik!


I wonder if you remember me, but im the girl who lived in the room you live in now and who actually owns the computer. Could you please arrange so that Margrethe can pick it up. As Melissa didn’t want to buy it after all. Should you have any problems or if you or someone else have anything to ask just email me. But I need the computer to be collectable by next week.


Thanks.


Ystävällisin terveisin / Best regards,


Taru Ojala


.

Asiakaspalvelu / Customer Service


Finland:

Puh: 09-6937 9511

Fax: 09-6937 9473

PL 1250

00002 Helsinki


United Kingdom:

Tel: 08705 134204

Fax: 0800 132 488

Admail 95

Manchester M60 9HT


Ireland:

Tel: 042 9388554

Fax: 042 9385750

Finnabair Industrial Park

Dundalk Co. Louth

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter