Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 14. august 2008

Hvordan jeg klarte å finne ut om alle problemene, i firmaet Arvato, som hadde den skandinaviske Microsoft-aktiveringen i Liverpool? (In Norwegian).

Hvis noen lurer på hvordan jeg klarte å finne ut om alle problemene, som var i firmaet, Arvato Services Ltd's sin Microsoft Scandinavian Product Activation, som en vanlig medarbeider der:

http://www.scribd.com/doc/4661735/7

Det er fordi jeg har jobbet ti år, innen ledelse, i Rimi, i Norge, og jeg har også studert data- og også økonomifag som organisasjon og ledelse, på høyskolenivå:

http://www.scribd.com/doc/4661736/81

http://www.scribd.com/doc/4661738/82

http://www.scribd.com/doc/4661739/83

Jeg har også vært tre ganger på språkreise, og hvert mange ganger på ferie, og studert på universitet i Sunderland osv., så jeg begynner å skjønne språket osv., i England, og de fleste av kollegaene mine i Microsoft-aktiveringen, var fra Norden, så det var ikke så mye språkproblemener osv., man lærer jo av å dra på språkskole, når man er tenåring, og fra å studere på universitet osv.

Jeg studerte jo data, i to år, på HiO Ingeniørhøyskolen i Oslo.

Men jeg studerte også data, i to år, på NHI, i Oslo, på begynnelsen av 90-tallet.

Og der var det også økonomifag, som en del av data-studiet, det var markedsføring, og organisasjon og ledelse osv.

Og jeg har også gått tre år handel og kontor, på videregående, og da lærte jeg også en del om organsiasjon og ledelse osv.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter