Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 5. august 2008

Illuminati i 99-pence butikken? (In Norwegian).

Jeg har tidligere skrevet om, at det virker som at det er noe Illuminati/New World Order, på Arvato:

http://johncons-mirror.blogspot.com/search/label/Arvato

I politiet:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/08/four-merseyside-police-offisers-one-of_04.html

Og i butikken, som Tesco, osv, er det også noe rart som foregår:

http://johncons-mirror.blogspot.com/search/label/Tesco

Nå lurer jeg på om hva som foregår i 99-pence butikken.

Da jeg var der på lørdag, så kom jeg i kassa, så dukka det opp en sjef, som skulle gjøre en 'customer anoncement', på calling-anlegget.

I kassa satt det en mørkhåret dame, i 20-årene vel, og hun ungikk å si et eneste ord til meg.

Hun var uhøflig vil jeg si.

Jeg lurer på om han sjefen kom til kassa, for å se hva jeg kjøpte.

For jeg har merka, som man kan se, i f.eks. Tesco-linken, at det har blitt tullet med maten jeg har kjøpt.

At jeg blir spionert på, i de Illuminati-kontrollerte butikkene, eller hva de er, og at de tuller, og putter gudene vet hva, (jeg vil helst ikke huske for mye detaljer om dette), i maten min.

Så nå lurer jeg på, om de har tenkt å gjøre det samme i 99-pence butikken.

Og at hun mørkhåra dama, ikke ville prate med meg, pga. av noe Illuminti æreskodeks eller noe.

Antagelig fordi jeg har mørkeblondt hår, (veldig mørkeblondt, så det ser nesten brunt ut nå, vil jeg si, men da jeg vokste opp, hadde jeg mørke-blondt hår, det husker jeg fattern sa, da jeg fikk det hørste passet mitt, i 1980 cirka, og kusina mi Heidi, sa på 80-tallet, da hun kikka på et bilde av meg og søstra mi, fra 70-tallet, som sto hos farmora vår, da sa Heidi at håret mitt var helt hvitt, da var jeg kanskje fire år, eller noe).

Eller fordi jeg har blodtype 0, noe sånt.

Så dette skal jeg prøve å finne ut mer om, neste gang jeg handler.

Det var to briter dette, en mann, med barbert hode, en sjef der vel.

Selv om de fleste som jobber der, er fra Sri Lanka, eller noe, og noen fra Afrika osv.

Så vi får se hva som skjer neste gang.

Det er veldig fin butikk, de har ikke så bra og fast sortement, men matvarer som er merkevarer, de koster gjerne halv pris, fra andre engelske butikker.

Og jeg bruker jo så mye tid, på blogg, og også på papir-arbeid, i og med, at rettighetene mine, blir tullet med, av politiet.

Så jeg, har, kan man si, tre jobber.

En vanlig jobb, som 'Company Researcher', også har jeg klagesakene, mot politiet og diverse departementer, i Norge og Storbritannia osv., og også mot min forrige arbeidsgiver, Arvato Services Ltd.

Også har jeg denne bloggen da, hvor jeg har skrevet ca. 2500 poster, på under et år vel.

Så det blir kanskje 5-10 poster om dagen, siden jeg skjønner at noe ikke er som det burde være, i samfunnet, nå for tiden, hverken i Norge eller Storbritannia.

Så da har jeg ikke så god råd, til å handle i dyreste butikkene, så da er det bra med sånne butikker, som spesiellt 99 pence butikken, på St. John's-senteret, fordi den butikken er veldig bra drevet, og det er bra mat.

Selv om kanskje ikke damene gir deg så mange imponerende blikk, hvis du går rundt med bare 99-pence butikk bæreposer, det er mulig.

Men det får heller være.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Dette at folka i butikken, ikke vil prate med deg.

Det har jeg også opplevd i andre butikker.

Det er Wilkinsons, i 2.etg. på St. John's senteret.

Tesco Metro, like ved Williamsons Sq.

Og nå sist, på Home Bargains i Chruch St., eller Lord St., for et par uker siden, når en ung jente der, i kassa, ikke sa noe, når jeg kjøpte to pakker havregryn, mens jeg venta på lønningssjekken da.

Så jeg lurer på om det var noe rart der.

Samme da jeg kjøpte den Big Mac-burgeren, på McDonalds, i Church St./Lord St., før jul, som jeg skrev klage om, til McDonalds, da så ikke hun ekspeditør-jenta, opp, da jeg kjøpte burgeren.

Jeg har, som jeg forklarte i posten, tre jobber, må man vel si, så da har jeg pleid å kjøpe Big Mac-burgere, noen ganger, for de koster bare to pund.

Men jeg får kanskje heller kjøpe noe kjøtt i butikken, og heller lage mat hjemme, selv om det tar lengre tid, så er kanskje det smartere likevel.

Vi får se.

PS 2.

Det bildet som farmora vår, Ågot, hadde av meg og Pia, det var veldig lite.

Det var et muttern hadde tatt, med noe klær hun hadde sydd selv, av noe gardin-stoff, eller noe.

Eller at noen andre i familien, bestemor Ingeborg, eller noe, hadde sydd dem.

Og vi var sånn tre-fire år.

Ågot, hadde også bilde av de andre barnebarna sine, oppå et skap, som stod i den delen av stua, som spisebordet stod, som ble brukt, til jul osv.

Det var også et bord på kjøkkenet, som ble brukt til hverdags.

På det skapet stod det også bilder av fetterne og kusinene våre, Lene og Tommy og Ove og Heidi, osv.

Og også noen brudebilder osv.

Og bildene til Lene og Tommy, de var kanskje 10 ganger så store, eller 20 ganger så store, som bildet som jeg og Pia var på.

Men, vårt bilde stod i midten i hverfall da, mener jeg å huske, tror jeg i hvertfall, så det var vel ikke så galt.

Noe sånt

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter