Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 9. september 2008

Mer fra 80-tallet. (In Norwegian).

På begynnelsen av 80-tallet, så pleide jeg å være en del nede hos Haldis, selv om jeg var mye mer i Hellinga og Leirfaret, og i huset til bestemuttern på Sand osv.

Og på slutten av 80-tallet, så var jeg bare nede ved huset til Haldis og dem, hvis jeg hadde lite mat i huset i Leirfaret, og robba noe mat i garasjen dems.

En gang på begynnelsen av 80-tallet, da Christell hadde vært hos noe familie på Vestlandet, da kom hun tilbake og sang på den sangen her:



PS.

Christell har eller hadde vel familie i Bergen, Stavanger og Ålesund.

Og også en venninne på Stovner, mener jeg å huske.

Jeg pleide å gjøre innbrudd i huset dems og snoke i tinga dems, og da fant jeg et brev hu hadde fått fra en venninne på Stovner, som likte Duran Duran, husker jeg, sånn på begynnelsen av 80-tallet en gang.

Noe sånt.

Men men.

Christell har en onkel og tante i Bergen, og muligens også en halvbror som heter Bjørn, eller noe(?)

Jeg tror tanta heter Lete, eller noe.

Hvis ikke det er hun i Stavanger.

Jeg tror Christell pleide å dra til familien sin i Bergen om sommerne, for jeg husker hun pleide å komme tilbake fra ferie.

Og da sa hun ikke godteri, da sa hun at hun hadde lyst på noe snop.

Så sånn var det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter