Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 29. oktober 2008

Dagens StatCounter II: Noen med Mac søker på 'ellen ribsskog mother of erik ribsskog', på Google. (In Norwegian).



http://www.google.no/search?hl=no&q=ellen%20ribsskog%20mother%20of%20erik%20ribsskog&btnG=S%C3%B8k&meta=

Det er ikke riktig.

Min mor, het Karen Margrethe Elisabeth Ribsskog, og døde i 1999.

Hun brukte ikke mellomnavnene så ofte da.

Men men.

Ellen Ribsskog, er lillesøsteren til muttern.

Ellen, kaller seg Ribsskog, på Facebook, men hun heter Savoldelli egentlig, fremdeles, (sa kusina mi Rahel her om dagen), etter sin eksmann, Reto Savoldelli, som hun skilte seg fra, for ca. 20 år siden i Sveits.

De siste 30 årene ca., så har Ellen bodd i Sveits.

Men hun flyttet til Stavernveien, i Larvik, for ca. et år siden.

Ellen, pleide å henge mye i Slottsparken, i Oslo, under hippie-tida.

Så morfaren min, Johannes, som døde i 1984, eller noe, i Spania.

Han var ofte inne i Oslo, og leita etter Ellen.

Ellen fikk en sønn, Joakim, som var født nøyaktig et år før meg, 25. juli 1969, som var mongoloid, og døde på slutten av 80-tallet, pga. problemer med nyremedisin osv., sa kusina mi Rahel, som er skuespillerinne i Berlin, her om dagen.

Men men.

Muttern, døde av kreft i 99.

Da jeg var noen måneder og jobba på gården til onkelen min Martin Ribsskog, Karen og Ellens lillebror, i 2005.

Så insisterte Martin, på at jeg måtte gå til lege, for å få lov å bo og jobbe på gården, som egentlig tilhørta dama hans da, nå hans eksdame, Grethe Ingebrigtsen.

For jeg hadde hørt at jeg var forfulgt av noe 'mafian', og det trodde ikke Martin på.

Dr. Næss i Helgeroa, i Larvik, skrev en rapport, til en psykolog i Larvik, om bl.a. at han trodde at moren min tok selvmord. (Suicid).

Men jeg var på sykehuset i Moss, i 1999, da moren min døde, etter et års brystkreft, og cellegift (som ikke gjorde at håret fallt av, men ble grått), på Radiumhospitalet i Oslo osv.

Men men.

Jeg var på sykehuset i Moss, noen få dager før muttern døde, sammen med broren min og søsteren min.

Så jeg tror jeg ville ha visst det, hvis det hadde vært noe med selvmord.

De er ikke så åpne disse, broren min og søsteren min, men de sa i hvertfall ikke, noe om, at det var pga. noe annet enn kreften, at hun var dårlig, og som var grunnen til at sykehuset sa, at hun kanskje ikke hadde så lenge igjen å leve.

Så hvorfor legen i Helgeroa, begynner å skrible om selvmord, eller 'suicid', osv.

Det høres helt bort i natta ut, for meg.

Så det syntes jeg virket underlig, da jeg leste den filen.

Så sånn er det.

Jeg skal prøve å finne den filen, på bloggen.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her er den linken.

(Det står mange andre feil der og, hele journalen er en forfalskning, vil jeg si):

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjww_H1Lm6yKLnPknVnWszzBi0GG0mSuxHIfDVORukAxut456N79a3Ydhjkherm0KQa9mcdz1RVqwZsPXgNdf7J54e5pzK9X2Oer6qI2nYi7CRDQ_SXkFwBObrxQGWuwMyXrsEpfjGwRCu4/s1600-h/scan0011+paint.JPG

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter