Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 19. oktober 2008

Har oppdatert litt på Bertelsmanns Wikipedia-side. (In Norwegian).



http://no.wikipedia.org/wiki/Bertelsmann

PS.

Wikipedia driver å fjerner hva som blir skrevet, fra 'historikk'.

Det er noe de har begynt med i det siste tror jeg:



http://no.wikipedia.org/w/index.php?title=Bertelsmann&action=history

Og de kaller det 'sjikane', men jeg bare skriver om hva som har skjedd.

Men hvis de kaller fakta for sjikane, så er det vel sjikane da.

Det er mulig.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her er en scan av den e-posten som hun Vivian Steinsland sendte, med flaggermus osv.:



Det var også hun Steinsland, som sendte de bildene av rumper osv., som er brukt som 'button', i headeren for denne bloggen, for problemene på Arvato/Microsoft, som det står mer om i denne linken:

http://www.scribd.com/groups/view/14830-arvato-services-ltd-s-microsoft-scandinavian-product-activation

I den linken, så kan man også se, at hun mobbet meg, noe ganske forfærdelig, på Microsoft-aktiveringen.

Hun var team-leader, og fant opp regler hele tiden, som gjorde jobben mer og mer slitsom, spesiellt for meg som nordmann, som bare fikk danske samtaler, og måtte ta de like bra som f.eks. finner tok finske samtaler, når man tenker på språkproblemene, med å skjønne dansk, og at dansker skal skjønne norsk.

Dette står det mer om i linken ovenfor, også flere e-poster som inneholder mobbing fra henne mot vanlige medarbeidere, meg og alle ansatte, hvor nedsettende utrykk blir brukt osv.

Det var også hun Vivian Steinsland, som det virket som om kontrollerte hun Emelie Wallin, noen uker etter at hun plutselig forsvant fra jobben.

Det skrev jeg om i en bloggpost her om dagen.

Jeg skal se om jeg finner linken til den posten.

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/10/vivann-steinsland-fra-bergen-var-det.html

(Jeg har kontaktet politiet i Liverpool og også Kripos, og den norske ambassaden i London, om disse problemene, men de er ikke interessert, og ringer ikke tilbake, ikke engang etter at jeg gikk til det norske konsulatet i Liverpool, for å få de til å ringe politiet i Liverpool. Selv ikke da ringte politiet tilbake).

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter