Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 23. oktober 2008

Her er noe jeg har skrevet om innholdet i Grandiosaen før. Var det Anniken Huitfeldt som fikk igjennom spellt-pizzaen? Sier noen A men ikke B? (N).

Grandiosa 31: Vet Anikken Huitfeldt noe som vanlige folk ikke vet? (In Norwegian).
Denne artikkelen fikk meg også til å lure på hva det var med grandiosa i Sverige osv. (Se http://nb.xiandos.info/Pizza_Grandiosa).

Vet Anniken Huitfeldt noe som ikke vanlige folk vet?

Her er artikkelen det er snakk om:

Krever sunnere Grandiosa
Arbeiderpartiet er ikke fornøyd med folkepizzaen Grandiosa.

NTB

Foto: Stabburet
Kvinnepolitisk leder Anniken Huitfeldt i Arbeiderpartiet vil gjøre ferdigmaten alle spiser, sunnere. Et av forslagene er Grandiosa med grov bunn.

Det skriver VG onsdag.

Får støtte av matministeren
– Foreldre burde selvfølgelig lage mat fra bunnen av hver dag, men hverdagen er ikke sånn. Man har ikke tid. Hverdagen er at man skal ha noe som er godt, sunt, fort og billig, sier Anniken Huitfeldt til VG.

Hun får støtte av matminister Terje Riis-Johansen (Sp) som mener forbrukerne må ta bevisste valg når de handler mat.

I tillegg til sunnere ferdigmat, oppfordrer Huitfeldt matvareprodusenter til å opplyse bedre hva maten faktisk inneholder.

– Voksne er opptatt av fettinnholdet, og det vises gjerne på innholdsfortegnelsen. Men når det gjelder barn er jeg mer bekymret for hvor mye salt, sukker og tilsetningsstoffer det er. Det tror jeg mange foreldre lurer på, sier Huitfeldt.

Publisert: 04.07.2007 - 07:33 Oppdatert: 04.07.2007 - 08:47

Og i debatten etter artikkelen, så stod det denne kommentaren:

'grandiosa
Skrevet av grandis, 04.07.2007 08:34
I Sverige har de grandiosa med fullkornsbunn, så er nok bare et tidsspørsmål før det kommer til Norge:-)'.


http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/03/denne-artikkelen-fikk-meg-ogs-til-lure.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter