Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 15. november 2008

Forklaring om min situasjon. (In Norwegian).

I tilfelle noen lurer på hvorfor jeg sitter hjemme og skriver på blogg hele tiden, så tar jeg med om det.

Jeg er en vanlig kar fra Norge, som måtte dra til England, først i 2004 og så igjen i 2005, siden jeg i 2003, overhørte i Norge, på Rimi Bjørndal, at jeg var forfulgt, av noe 'mafian'.

Jeg ble også forsøkt drept, da jeg var på gården til onkelen min i Larvik, da jeg var der noen måneder, i 2005.

Så familien min er nok involvert.

(Onkelen min har blant annet levert en falsk selvangivelse i mitt navn, etter at jeg dro til England, i 2005).

Men, politiet, (eller noen andre), vil ikke si hva dette 'mafian'-greiene handler om.

Så jeg har dette hengende over hodet, jeg skjønner ikke noe om hva som foregår, og prøver å få kontroll, slik at jeg kan vite hva som foregår, og ha et vanlig liv.

Men dette, å ha et vanlig liv, nekter politiet meg.

Enda det skal være åpenhet i samfunnet.

Men det har ikke politiet.

De holder det hemmelig hva som foregår.

Og det er over tre år siden jeg tok kontakt med politiet, og de har ikke lov å holde ting hemmelig så lenge, i et åpent og demokratisk samfunn som det norske.

Så hvis noen lurer på hvorfor jeg bare skriver blogg på fritiden omtrent, så er det fordi jeg prøver å få kontroll, og få rettighetene mine, sånn at jeg kan vite hva som foregår, slik at jeg kan gå videre med livet mitt.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter