Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 7. desember 2008

Jeg synes jeg har lagt merke til at det er noe tulling med nordiske navn, i aviser osv. (In Norwegian).

Her er fra VG idag:



Og jeg fant en plakat her i Liverpool, ifjor, hvor de tullet med navnet til fotballspilleren Thomas Gravesen:



Jeg mistenker at det her kan være i forbindelse med norrøne navn, eller noe.

Jeg så på et fotball-forum en gang, hvor de diskuterte nettopp Gravesen, og da var det sånn forstod jeg, at noe var galt med han, sånn at dem sa sånn 'is he' osv.

Eller noe sånt.

At dem visste det ble skrevet Gravesen, men skrev det Graveson.

Noe sånt.

Så da tar jeg med om det her, for sikkerhets skyld.

Så får vi se om det er mulig å finne mer som styrker eller avkrefter denne hypotesen, som jeg husker sånne teorier ble kallt, da jeg leste til forberedende, ved Universitetet i Oslo, en gang på 90-tallet.

Så sånn er det.

VG har jeg også mistenkt for å være en New World Order-avis.

Og det tror jeg også at jeg har en link om, at folk har søkt på ihvertfall.

Skal vi se om jeg finner den linken:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/11/dagens-statcounter-ii-noen-i-bod-sker-p.html

(Og VG tulla også mye med meg, på debattforumet deres, VGD, som jeg har klaget til PFU om. Se egen tag).

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter