Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 3. januar 2009

StatCounter: Noen i Mo i Rana søker på 'Erik Ribsskog, snart kommer mafian og tar deg!', på Google. (In Norwegian).




http://www.google.no/search?q=Erik%20Ribsskog%2C%20snart%20kommer%20mafian%20og%20tar%20deg!&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=com.ubuntu:nb-NO:unofficial&client=firefox-a

PS.

Jeg visste ikke at dere hadde mafia i Mo i Rana.

Men Mo i Rana er jo en gammel industribygd, som det var mye på nyhetene fra, på slutten av 70-tallet, om streiker og nedleggelser og sånn.

Og jeg tror nok at industrialiseringen ødela mye for at folk i Norge mista kontrollen.

Folk dro fra bygdene hvor folk hadde kontroll, og hver mann hadde en stemme på tinget osv.

Hvis jeg husker riktig.

Så dro de til industristedene, og da mista de nok en del av kontrollen.

Industribaroner dukka opp på gårder og herregårder, og skulle ha tjenestepiker og det hele.

(Les horer).

Så da ble slaveriet mye innført i Norge, vil jeg si, med industrialiseringen.

Så folk i Norge har nok ikke helt fått tilbake kontrollen, etter at industrialiseringen begynte.

Og i Mo i Rana, så er det sikkert mye rart, i forbindelse med fagforeninger og sånn kanskje.

Et eller annet var det nok i hvertfall i Mo i Rana, siden det var så mye problemer der, som ble rapportert i nyhetene, på 70- og 80-tallet.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter