Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 7. februar 2009

StatCounter: Noen fra Troms, som leser på bloggen, søker på 'mette-marit kontrollert av illuminati +voldtatt', på Google. (In Norwegian)



http://www.google.no/search?hl=no&safe=off&client=firefox-a&rls=org.mozilla:nb-NO:official&hs=YiZ&q=mette-marit%20kontrollert%20av%20illuminati%20%2Bvoldtatt&btnG=Søk&meta=

PS.

Dette er ikke bra, hvis det er sånn det henger sammen.

Dette er veldig lite bra.

Hvis Mette-Marit er under kontroll av Illuminati, så kan det være veldig dumt for landet, vil jeg si.

Så hvis noen vet mer om dette, så skriv gjerne en anonym, eller signert, kommentar på bloggen, for her kan det virke som at det nok trengs noe 'oppryddings' i kongehuset.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Når jeg ser på hvordan søket var skrevet, så vil jeg nok tippe at dette søket var skrevet av en som ikke visste at jeg hadde tracking-cookie programmet StatCounter på bloggen, og dermed kunne se hva han søkte på, siden Google da sendte min blogg, som et av 'svarene' på søket.

Så her var det en som kanskje skulle sjekke om sannheten var på nettet, vil nok jeg tippe.

PS 3.

En fra Oslo, mente at han fra Troms hadde rett, at Mette-Marit er under kontroll av Illuminati:



http://www.google.com/search?hl=no&client=safari&rls=nb-no&ei=CQWOSd32NZWN-ga2xemJCw&sa=X&oi=spell&resnum=1&ct=result&cd=1&q=neida,%20ribsskog,%20han%20hadde%20rett&spell=1

Så hvis dette er riktig, så er vel spørsmålet om hva resten av kongefamiliens rolle er.

Spørsmålet jeg har stilt meg, når jeg tenker gjennom dette selv, det er hvorfor ville Kronprinsen, som vel var Norges mest ettertraktede ungkar, før han giftet seg.

Hvorfor ville han ha en dame som har spilt i porno-video, eller hva man skal kalle Mette-Marit videoen.

Hvorfor ville han ha en 'utpult hore', hadde jeg nær sagt, for å si det på 'vanlig norsk', når han kunne ha fått hvem som helst han ville i verden omtrent vel.

Han kunne vel fått hun prinsesse Madeleine i Sverige, for eksempel, skulle jeg vel tro.

Likevel valgte han en alenemor fra Kristiansand, med en fortid innen dop og sex-film og utagerende festing.

Jeg lurer på om resten av kongefamilien også er under kontroll av Illuminati.

Hvordan kan dette henge sammen, hvorfor valgte han en 'hore' og ikke en 'finere dame', som for eksempel prinsesse Madeleine i Sverige, eller noen andre kongelige eller berømte, (som ikke har noe 'rulleblad' som inkluderer hemmelig sex-film og festing i narkomiljø osv).

Hvis noen har noen formening om hvordan dette henger sammen så skriv gjerne kommentar på bloggen, anonym eller signert, for dette hadde det vært interessant å vite, for norske folk, vil jeg gjette, hvordan dette henger sammen.

Så sånn er det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter