Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 24. mai 2009

Det okkulte i Olsen- og Ribsskog-familien. (In Norwegian)

Jeg har jo skrevet om på bloggen, at familien min i Norge, på både morssiden og farssiden, består mye av djeveldyrkere.

For å si det på den folkelige måten.

Eller illuminister da, for å si det på den akademiske måten, eller hva man skal kalle det.

Kanskje det var derfor, at faren min ga meg en bok engang, under oppveksten på 80-tallet.

'Det overnaturlige', eller noe sånt.

Det var en bok, som var større enn A4, A3 kanskje, i bokstørrelse.

Så det var en lettlest bildebok.

Og der stod det om frosker som falt ned fra himmelen og djevelutdrivelse osv.

Men faren min fortalte ikke hvorfor han ga meg boka.

Det var ikke julegave, eller noe sånt.

Men dette var nok noe med at han og Haldis og Jan, sønnen til Haldis, nok var illuminister, eller djeveldyrkere da, for å si det på den folkelige måten.

Så sånn var nok det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter