Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 21. mai 2009

Pusser Erik aldri tenna? (In Norwegian)

Folk lurer kanskje på om jeg aldri pusser tenna, siden jeg postet et bilde, av tenna mine, hvor de ikke så så fine ut, som man kan finne hvis man leter i den labelen 'Erik Ribsskog (Bilder)', på bloggen.

Men, det er fordi jeg har litt problem med varmtvann, at jeg ikke har hatt varmtvann i springen her, i Leather Lane, siden 2007.

Og jeg får problem med munnsår, hvis jeg pusser tenna med kaldt vann.

Så jeg pleier å hente varmtvann i dusjen, men det er litt 'prosjekt', så da har jeg slurva litt, de siste månedene.

Men vanligvis så pleier jeg å være flink til å pusse tenna.

Jeg har f.eks. ikke vært på vanlig tannlegebesøk, siden Titanic var på kino, (hos onkelen min i Ås, som er tannlege, Runar Olsen), og det lurer jeg på om var i 1997?

Så det er altså 12 år siden ca.

Og på 80-tallet, så var jeg ikke så flink til å pusse tenna, da jeg bodde på Bergeråsen, men kanskje dårligst til å pusse tenna, var jeg da jeg bodde på Abildsø, skoleåret 1989/90, da jeg studerte på NHI.

Fordi at der fikk vi ikke lov til å lage mat, (for kona i huset tålte ikke matlukt), så det ble mye cola og godteri, kjøpt på Statoil-stasjonen nederst i Lambertseterveien.

Men men.

Men, jeg må innrømme at jeg trakk en tann, her i England, i 2006.

Jo, men det var en problemtann, jeg hadde dårlige tenner i 1990 eller 1991, da jeg var hos onkelen min i Ås, for å fikse tennene, siden jeg ikke lenger da hadde skoletannlege.

Jeg var sist hos skoletannlege, i skoleåret 1988/89, i Drammen, men hun gjorde ingenting, det tok 5-10 minutter ca.

Så om hun tulla?

Hun dukka senere opp på ekstrajobben min, på CC Storkjøp, men da kjente jeg ikke henne igjen, men hu sa fra da.

Men men.

Men i 1990 eller 1991, var det vel, så hadde jeg en tann, som var så dårlig, at det var såvidt onkelen min klarte å redde den.

Han fylte 3-4 andre jeksler, med amalgam.

Men den dårligste tanna, den måtte fylles med to fyllinger, som ble lagt i tanna, på to forskjellige dager, husker jeg.

Og i 2002, eller noe, så falt den første fyllingen ut.

Men da hadde jeg så mye problemer, med butikksjefjobben min, i Rimi.

Så jeg var litt deppa, så jeg hadde mye annet å tenke på, for det var alltid ting som skjedde på jobb osv.

Og jeg likte ikke han onkelen min i Ås, som jeg var hos, for å fikse tenna, i 1990 og 1997, eller noe.

Så i 2003, så bare gikk jeg med tanna, uten fylling, siden jeg ikke hadde noe tannlege i Oslo, og jeg var litt deppa og stressa og overarbeida, så jeg fikk meg ikke til å ordne med tanna.

Og den tanna ble værre og værre, og jeg overhørte jo i 2003, at jeg var forfulgt av noe 'mafian', og da forrandra jeg livsstil totalt, og satt mest hjemme, for jeg fikk også trynet ødelagt.

Før jeg dro til Sunderland, i 2004.

Men om jeg ikke hadde overhørt dette, at jeg var forfulgt av 'mafian' og fått trynet ødelagt, så hadde jeg nok fiksa den tanna.

Men det ble så mye stress med det her 'mafian'-greiene, som jeg ikke skjønte så mye av, så det var alltid masse annet som kom før.

Så i 2006, så var den tanna så dårlig, at alt av fyllinger, som onkelen min i Ås, satt i tanna, i 1990, var falt ut, og nerva lå åpen, noe som skjedde da jeg var på jobb, på Arvato.

Og den tanna var nesten ikke mulig å redde, i 1990, og i 2006, så visste jeg det, at den tanna da var i enda mye dårligere forfatning, vegger i tanna hadde falt av osv., så det var bare en råtten rot igjen så og si, så den bare bestemte jeg meg for å trekke, siden jeg ble spionert på og sånn i byen også, så fikk jeg heller fikse tanna, når jeg viste mer om hva som foregikk, med å sette inn en falsk tann da, tenkte jeg.

Så det var bare en midlertidig nødløsning da, sånn som jeg så det da, pga. det her 'mafian'-greiene, at jeg trakk den tanna i 2006.

Bare for å forklare om det.

Nå hadde jeg vel 3-4 hull i tenna kanskje, og en amalgam-fylning, som hadde falt ut av en jeksel.

Men dette er siden 1996.

Så 3-4 hull i tenna og en fylling, som må erstattes.

(Eller jeg skjønte ikke helt hva tannlegen sa, det er mulig det er færre hull i tenna og, og ingen av de hullene er sånn, at man må fylle med amalgam, tror jeg, det er bare skader på overflaten av emaljen og sånn da, tror jeg selv ihvertfall da, jeg skjønte ikke alt hva tannlegen sa til assistenten, da de fylte ut sånn skjema, for tenna mine osv).

Jeg synes ikke det er så ille, på 12 år, hvorav 2 av årene er uten varmtvann.

Så det er ikke sånn at jeg ikke pusser tenna, jeg er fan av Colgate Total, som er en bra tannkrem, vil jeg si, som jeg har brukt siden begynnelsen eller midten av 90-tallet.

Og jeg bruker sånne ganske dyre tannbørster, med sånn sirkelformet bust, for de rengjør tenna bra, synes jeg.

Så det er ikke sånn at jeg aldri pusser tenna, selv om det kanskje ser sånn ut på bloggen.

Jeg pusser vanligvis tenna to ganger om dagen.

Men nå har jeg ikke hatt varmvann, siden 2007, så da har jeg slurva litt, det må jeg innrømme, men jeg skal prøve å skjerpe meg.

Vi får se.

Bare for å ta med om det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter