Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 26. juni 2009

Jeg tulla litt med skiltet til advokatfirmaet som løy om meg i 2007, og fikk feministene hos the Law Society og LSO, til å tulle med Bertelsmann-saken

Photo 0522

Photo 0523

Photo 0524

Photo 0525

Photo 0526

Photo 0527

Photo 0528

Photo 0529

Photo 0530

Photo 0531

Photo 0532

Photo 0533

Photo 0534

Photo 0535

Photo 0536

Photo 0537

Photo 0538

Photo 0539

Photo 0540

Photo 0541

Photo 0542

Photo 0543

Photo 0544

Photo 0545

Photo 0546

Photo 0547

Photo 0548

Photo 0549

PS.

Her kan man se brevet fra Morecrofts, til the Law Society, hvor Morecrofts skriver at jeg gikk til kontoret deres hele tida, som for å plage hun advokat-dama.

Men det er løgn og det som værre er, jeg gikk dit bare for å finne ut hvordan vi skulle gjøre med betalingen av saken, altså om saken kunne bli dekket av fri rettshjelp, som i Storbritannia, blir kalt 'Legal Aid'.

Som Morecrofts ikke godtar som betaling.

Jeg var arbeidsledig, også skulle jeg liksom betale tusenvis av kroner, i advokathonorar.

Hvorfor tar Morecrofts oppdrag gjennom 'Duty Solicitor'-ordningen, hvis de ikke godtar betaling gjennom Legal Aid?

Nei, dette var et plott, som Morecrofts var med på, sånn som jeg ser det.

Så jeg vil advare mot dette firmaet.

En gang, så la de på, da jeg ringte de.

(Altså, de la på midt i samtalen, sånn at samtalen da selvfølgelig ble brutt da).

Så da syntes jeg nesten at jeg måtte være høflig, (siden jeg ba om deres hjelp, gjennom noe fri rettshjelp ordning, trodde jeg på dette tidspunktet, for jeg hadde ikke fått noen informasjon, av de eller andre, om slikt), å gå til kontoret deres, for det er mindre enn 200 meter fra her jeg bor vel.

Men så skriver Morecrofts, til Law Society, at jeg gikk dit for å plage den unge advokat-frøkna deres.

De lar ihvertfall det skinne igjennom i brevet til the Law Society.

Men det var Morecrofts som brøt samtalen.

Her var det nok noe frimureri-plott, e.l., for at jeg skulle miste kontrollen, på Bertelsmann-saken.

Så brøt nok Morecrofts samtalen med meg, med vilje.

For de regnet vel med, at da ville jeg dukke opp hos dem.

Så spekulerte de nok i, at de da senere kunne klage på at jeg gikk til kontoret deres hele tida, for å plage advokat-frøkna deres.

Og annet dritt som de skreiv om meg, enda jeg ikke oppførte meg dårlig i det hele tatt, jeg prøvde bare å komme videre med Bertelsmann-saken.

Som Morecrofts saboterte, siden de først lot som om de ville ta saken min.

Så, siden, etter et par måneder vel, så forteller de at de ikke godtar fri rettshjelp som betaling.

Enda de møter klienter, under en ordning som heter 'duty solicitor', på Citizens Advice Bureau, som er en veldedig organisasjon.

Så de regner altså med at folk som de vet er arbeidsledige, og som kontakter en veldedig organisasjon, har råd til å betale skyhøye advokatregninger.

Dette er selvfølgelig et plott fra Merseyside-politiet, CAB og Morecrofts, og siden the Law Society og the Legal Services Ombudsman.

Så hele samfunnet omtrent, eller mye av det, med politiet og advokatstanden osv., er korrupte i Storbritannia, sånn som jeg ser det.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

I denne linken så kan man lese både Morecrofts brev, til the Law Society, som jeg kommenterte i PS-et ovenfor, og min klage på Morecrofts, til the Law Society.

Egentlig så skulle jeg ha kommentert Morecrofts brev også.

Men jeg ringte the Law Society, og da sa dama der, at jeg bare skulle sende min klage og Morecrofts brev, uten kommentarer.

Så da fikk jeg ikke forklart om løgnene fra Morecrofts.

Så da har de løgnene gått gjennom hele rettsvesen-mølla, med the Law Society og Legal Services Ombudsman, uten å bli kommentert av meg, sånn som de egentlig skulle ha vært.

Og det var Law Societys feil, som ikke ville ha mine kommentarer.

Så de er også involvert, og the Legal Services Ombudsman, de lot the Law Society slippe unna, med mye galt som de hadde gjort i forbindelse med denne saken.

Så LSO er også involvert, helt klart, sånn som jeg ser det.

Så det er ikke bare Norge som er korrupt.

Så sånn er det.

Her er den nevnte linken, hvor både Morecrofts og mitt brev til the Law Society, eventuelt kan leses:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/10/resolution-form.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter