Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 30. juni 2009

Media og myndighetene er helt håpløse. (In Norwegian)

Jeg har jo et tracking-cookie program, på bloggen.

Så jeg ser jo det, at det er over 100 faste lesere, som leser på bloggen, hver dag.

Og alle leser vel ikke hver dag kanskje, så det er muligens noe sånt som 200-300 faste lesere på bloggen da.

Og de som har lest bloggen en stund, de vet vel det, at jeg blir tullet med av omtrent alt som heter myndigheter i Norge og England.

Men media og myndighetene er helt håpløse, når det gjelder dette at jeg overhørte i 2003, at jeg var forfulgt, av noe de kalte 'mafian', da jeg jobbet på Rimi Bjørndal, i Oslo, ved siden av studier på HiO.

Men ingen vil fortelle noe om hvem denne 'mafian' er.

Jeg ble tulla mye med, på jobb, på Rimi i Norge, og for Bertelsmanns Microsoft-aktivering, i England.

Jeg klarte å få laget en jus-sak, mot Bertelsmann/Microsoft.

Men etter at jeg begynte med det, så har jeg blitt tullet med, nesten uansett hvem jeg har prøvd å få rettighetene mine fra, i både Norge og England.

Så det er nok noe politi, som tuller med meg, vil jeg tippe.

Noe sånt.

Og jeg har jo dokumentert om alt, som har foregått, på bloggen.

Og skrevet alt jeg vet, om både det som har skjedd etter 2003, og om oppveksten.

Men, har noen lesere på bloggen noen råd?

Hva burde jeg gjøre for å få rettighetene mine fra myndighetene?

Hvorfor skriver ikke media om hva som foregår?

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Trakasserende svar blir bare slettet, så vet politimyndighetene det, eller hvem det nå er som skriver alle tullemeldingene, må jeg vel kalle det, på bloggen.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter