Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 10. juni 2009

Nå har jeg endelig fått tak i ny vaskemaskin. Driver å tester den nå. Får håpe at den funker, jeg synes den bruker så lang tid på det ene programmet

DSC02456

DSC02457

PS.

Det ligger litt oppvask der.

Det er fordi at varmvannsberederen her, ikke har virket siden 2007, (fordi the Landlord ikke fikser).

Så det er ikke så lett å vaske opp her.

Men jeg synes at denne leiligheten burde hatt oppvaskmaskin, for det er bare en vask.

Så man må bruke den samme kjøkkenvasken, til oppvask og til utslagsvask, og det er ikke så hygenisk, mener jeg.

Så nå skal jeg kjøpe en oppvaskmaskin, neste måned, hadde jeg tenkt.

For jeg venter med å betale mer leie, og bruker heler pengene jeg får i bostøtte, (siden jeg er arbeidsledig, og har jobbet i England i tre år, før jeg ble arbeidsledig), til å fikse de tingene som ikke er i orden i leiligheten da.

Så vi får se hva som skjer, om det blir noe løsnings.

Vi får se.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er vaskemaskinen jeg kjøpte, hos Argos.

Dem kommer å leverer på døra di, og tar til og med med seg den gamle vaskemaskinen, hvis du betaler dem 7 pund ekstra.

Så det er et bra firma vil jeg si, Argos.

Dem har også butikker i omtrent alle engelske byer da, hvor man kan få varene med en gang.

Men man får ikke se varene da, de befinner seg på et lager, men man har en Argos-katalog da, som man kikker i.

Så det er greit på den måten, at hvis det er noe du ikke veit hvor dem selger, så kan du bare gå på Argos, og bla i katalogen der, så har de det meste der.

Så sånn er det.

Her er den linken igjen:

http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/4798033.htm

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter