Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 9. juli 2009

Jeg fortalte hun dama at bestemor Ingeborg hadde dødd, og at de bare sendte en rar e-post, og da skrev hun en søknad for meg, under møtet. (N)




Google Mail - Data Manager (Clerical Grade 5)










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Data Manager (Clerical Grade 5)











Kershaw, Danielle
<Danielle.Kershaw@workinglinks.co.uk>



Thu, Jul 9, 2009 at 11:24 AM




To:
jobs@liv.ac.uk


Cc:
Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>








To whom it may concern,


I write with regards to the above named vacancy I saw advertised on the Job Centre Plus Website. I have read the job description and I feel I meet the desired criteria.


I attach a copy of my CV, and would be grateful if you could email me a copy of your application form.


Kind Regards,


Mr Erik Ribsskog


<<CV - Erik Ribsskog new.rtf>>






The information contained in this e-mail is confidential. It is intended only for the stated addressee(s) and access to it by any other person is unauthorised. If you are not an addressee, you must not disclose, copy, circulate or in any other way use or rely on the information contained in this e-mail. Such unauthorised use may be unlawful. If you have received this e-mail in error, please inform us immediately and delete it and all copies from your system. Commercial matters detailed or referred to in this e-mail are subject to a written contract signed for and on behalf of Working Links.







CV - Erik Ribsskog new.rtf
15K








PS.

Jeg fortalte dem, på Working Links, at de i familien min, er som hippier.

Jeg fortalte at bestemor var fra en kjent familie i Danmark, men at hun hadde blitt kremert og at det ikke engang fikk en prest, til å ha kremasjonen.

Jeg fortalte at bestemor ikke engang fikk en gravsten, men at det skulle være askespredning.

Da spurte de på Working Links, om hvor askespredningen skulle være.

Og da fortalte jeg, at jeg visste ikke, for det stod ikke i boken, som kirken hadde.

Jeg fortalte, at selv om familien min i Norge, er mer som mine fiender, enn familie, så synes jeg likevel, at de kunne ha fått noen fra kirken til å ringe.

Jeg fortalte at familien min i Norge, de driver å dyrker marijuana osv., og er som narkomane.

Og det er også sant, alle i familien min, faren min, søstra mi, broren min, onkelen min, Martin Ribsskog, og tanta mi, Ellen Ribsskog Savoldelli, alle er 'basket-cases', vil jeg si, mer eller mindre.

Så jeg mistenker at de kan være under kontroll av kriminelle f.eks.

Onkelen min, i Larvik, Martin Ribsskog, han hadde f.eks. en kriminell nabo, som het Thor, som dyrka marijuana, som han solgte til andre kriminelle i Larviksdistriktet.

Han Thor jobba som kirkegraver, på forskjellige kirker, i Larviksdistriktet.

Så jeg lurer på om de kan ha gjort noe tull, med bestemor Ingeborg, siden de ikke engang skal ta vare på asken hennes.

Var det bestemor Ingeborg som ble kremert?

Eller var det en annen dame?

Begravde de bestemor Ingeborg levende, og fikk han Thor til å bytte henne med et lik, og kremerte det liket?

Jeg stoler ikke på de hippiene, som er igjen i familien min i Norge nå.

Alle er hippier, og søstra mi, som er som en hippie, hun klagde, husker jeg, på at jeg var så konform, selv om hun ikke kunne det ordet, hun sa bare at jeg var som bestemor Ingeborg.

Så det er tydelig at det var en front i Ribsskog-familien.

Og det må ha vært, at jeg og bestemor Ingeborg var konforme.

Mens resten var hippier.

Noe sånt.

Så har hippiene/illuministene/68-erne, (som jeg også regner søstra mi, og stesøstra hennes Christell, og halvbroren hennes Jan som), de har tatt hevn, mot konforme bestemor Ingeborg.

Selv om hun også kanskje ble litt hippie, med maleriene hennes og at hun kjøpte klær på loppemarked.

Hun sa en gang, at vi var 'en kunstnerfamilie'.

Men det kan være at hun var litt forvirra.

Søstra mi, Pia, klagde ihvertfall på at jeg var like konform, som bestemor Ingeborg.

Så hippiene, i Ribsskog-familien, som nok kan være under kontroll av narkotika-kriminelle, siden de bruker så mye narkotika.

De kan ha tatt hevn mot bestemor Ingeborg, frykter jeg, (siden hun ikke var 'ordentlig' hippie), siden de tulla så mye med begravelsen hennes, og ikke engang hadde en prest der, og ikke engang skal ha en gravstein, og ikke engang turte å ringe meg, å si fra bestemor Ingeborg var død, og heller ikke sa fra ordentlig når begravelsen skulle være.

Så dette klandrer jeg norske og britiske myndigheter som bare har tulla med rettighetene mine, de siste årene.

Dette hadde aldri skjedd hvis jeg hadde fått rettighetene mine og hatt kontroll.

Så myndighetene i Norge og England, de suger veldig hardt, det må man si.

Så sånn er det.

Med hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter