Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 29. august 2009

Det er noen som leser og søker om så mye rart på bloggen. Jeg lurer på om det kan være min gamle uvenn og plageånd, Ditlev Castellan?

ditlev

ditlev 2

ditlev 3

ditlev 4

PS.

For Ditlev, han fikk vel for det meste 'Ng', osv., på prøver og i karakterboka.

Så jeg tror at han kanskje hadde skrevet 'tannpasta-tube', istedet for 'tannpastatube'.

Jeg gjør vel den feilen jeg og, men likevel.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Søstra mi kan ha spionert for Ditlev og dem og, tenker jeg nå.

Søstra mi må ha visst at Geir Arne og Ditlev, var uvennene mine.

Men, jeg husker da søstra mi flytta til meg, på slutten av 1988, at hu kjente Ditlev og Geir Arne og dem da, (og visste at de skulle ha fest i en hytte på Sand, som vel antagelig tilhørte noen hyttefolk da. Hvis man skulle gjette, så ville man vel antagelig tro det.

Og den hytta tok søstra mi meg med til.

Jeg var ikke vant til å bo sammen med folk, så jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle takle det, på den tida, men jeg var glad for at søstra mi flytta opp til meg fra Haldis og dem da, så jeg ble med henne og festa og sånn, et par ganger, selv om vi ikke var så nærme, de årene Pia bodde på Bergeråsen, for hun bodde hos Haldis, og jeg var omtrent aldri nede hos Haldis, kanskje en eller to ganger i året, de siste årene, når de var hjemme).

Så søstra mi har hatt med dem å gjøre, selv om hun visste at de var mine uvenner da.

Så her er det nok noe som har foregått.

Det var også sånn, i 9. klasse vel, at Ditlev fortalte en historie, om ei jente, som hadde blitt sammen med 'Lille-Oddis', i en bil vel, og så hadde jenta begynt med et eller annet grovt noe, etter veldig kort tid. Først ble de sammen, så i det neste øyeblikket så gjorde jenta et eller annet.

Jeg lurer på om den jenta kan ha vært søstra mi, Pia?

Hvem vet.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter