Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 28. august 2009

Møte på the Jobcenter idag

En snodig ting, med det 'review'-møtet, som jeg var på, på the Jobcenter, Williamson Sq., idag, (eller igår torsdag da, siden klokken er over midnatt nå), det var jo det, at jeg hadde jo et møte, med 'the Manager', på 'the Jobcenter', Mrs. Hart, for to uker siden.

(Et møte som jeg ikke ble fortalt om på forhånd, så dette var det nok noe lureri ved).

I det møtet, så sa jo Mrs. Hart, at hun ikke hadde sett klagen min, på Mrs. Henderson.

Men det viste seg jo å være løgn, eller ihvertfall en tabbe, av Mrs. Hart, for den e-posten, som jeg fikk, om at de skulle se på klagen, sendt fra the Jobcenter sentralt, den kunne jeg jo se på selv, på e-posten jeg fikk, at Mrs. Hart, hadde fått klagen.

Så her var det noe løgn eller mangel på kontroll, fra Mrs. Hart.

Mrs. Hart sa jo også i det møtet, for fjorten dager siden, at jeg skulle få en annen jobcenter-representant, som 'review'-møte representant, siden jeg hadde klaget på Mrs. Henderson.

Men det samme skjedde idag, som ved de andre møtene i sommer, etter at jeg sendte den klagen, i juni vel, at Mrs. Henderson, skulle ha møtet.

Så hun Mrs. Hart, hun driver nok og lyver og tuller, noe ganske drastisk.

Jeg tror de kjører en slags prosess, bak ryggen, på Mrs. Henderson.

Mrs. Henderson, hun vet sikkert ikke, at jeg har vært på møte med Mrs. Hart, engang.

Så de har ikke åpne forhold, på the Jobcenter, og jeg tror de behandler Mrs. Henderson dårlig.

For, hun har vært litt anspent, og når vi hadde det andre møtet, så gråt hun.

Hun var i bedre form nå, idag, men det var nok fordi at nå hadde hun hatt ferie.

Men jeg tror de planlegger et angrep på Mrs. Henderson, hvor de muligens skal bruke min klage mot henne osv.

Noe sånt.

Jeg synes ihvertfall hele denne prosessen, etter at jeg sendte den klagen på Mrs. Henderson, den har vært veldig uryddig, fra the Jobcenter Willamson Sq., sin side.

Og det må jo være hun Mrs. Hart sitt ansvar.

Så jeg lurer litt på hva de driver med der.

Så sånn er det.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Her er mer om det møtet, for to uker siden, med Mrs. Hart, ('the Manager', på 'the Jobcenter'):

http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/08/idag-var-jeg-pa-jobcenter-for-et-review.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter