Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 23. oktober 2009

Det er vel ikke så mye å skrive om de siste to avstemningene. Det er tydeligvis uklart hvem den her 'mafian' er, som etterfølger meg..

siste avstemninger

PS.

Og jeg har jo skrevet før på bloggen, at jeg ikke kommer til å søke om statsborgerskap i Storbritannia, for de har ikke noe konstitusjon, altså noe grunnlov, her i Storbritannia.

Og det betyr vel at de tar det så som så, med folks rettigheter.

Ihvertfall i teorien.

Og ifølge teorien, så skal jeg ha grunnlovsfestede rettigheter, i Norge, som er basert på tankene fra den franske revolusjon.

Det vil si frihet, likhet og brorskap.

Og likhet da, det menes ikke at alle skal være like, eller se like ut.

Nei, det betyr likhet for loven.

Dette er mye av det samme, som de har i USA og Frankrike.

(Eller ihvertfall hadde i USA, før 11. september osv.)

At man har grunnlovsfestede rettigheter da.

Ihvertfall i teorien, jeg mistenker at dette nok ikke tas så nøye i Norge, men gjemmes bak paragrafer og ugjennomsiktig byråkrati osv.

Men jeg tror det er bedre å ha grunnlovsfestede rettigheter, i teorien, enn å ikke ha grunnlovsfestede rettigheter i det hele tatt, så derfor holder jeg en knapp på å beholde mitt norske statsborgerskap.

Jeg er jo norsk og, så det ville nok blitt for dumt, å ikke være norsk statsborger, da hadde jeg nok ikke blitt helt meg selv, tror jeg.

Men men.

Bare noe jeg kom på.

Takk til alle som stemte forresten, så får vi se om jeg klarer å komme på noen fler avstemninger.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter