Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 17. november 2009

Jeg har jo tidligere skrevet om på bloggen, at jeg lurer på om gul er den norske fargen. Og det kan virke sånn, på Jørgen Kosmo, på et Nato-toppmøte

jørgen kosmo

http://www.aftenposten.no/english/local/article821286.ece

PS.

Så det finnes kanskje en 'hvit' og en 'svart' side, eller mafia, som man kan bli forfulgt av, når man kikker på jing og jang symbolet da, og kobler det til kristendom og sjamanisme etc.

Men der hvor nordmennene har gule hus, der har man kanskje ikke gitt opp ennå, og ennå ikke gitt bort kontrollen, til de hvite/kristne/Johanitterordenen f.eks., som man nok har gjort på Sørlandet, hvor det i enkelte byer finnes så godt som bare hvite hus.

Så hvis noen andre enn meg, også er forfulgt av noe 'mafian', så er det vel et stalltips, kanskje, å dra dit hvor man har ganske mange _gule_ hus.

Men, ikke ta det for helt sikkert, for dette er bare noen teorier som jeg prøver å pønske meg fram til.

Men Jørgen Kosmo er fra Fauske i Nordland, så jeg, og heter Hårek, til mellomnavn, så her tror jeg at vi nok muligens kan se antydninger til en link mellom gult og norsk, vil jeg nesten si.

Ihvertfall kan ting tyde litt på det, synes jeg.

(Mora mi pleide også å si til meg, da jeg var snørris, at favorittfargen min var gul.

(Noe jeg ikke visste selv).

Det høres dumt ut, men hun var nok i noe Malteserordenen, e.l., så dette var nok noe kode.

Seinere sa hu at favorittfargen min var blå, (som jeg tror hu mente liberal/sekulær, e.l. med).

Dette var nok også noe kode.

Dette skjedde, da jeg var på besøk hos besteforeldrene mine i Nevlunghavn, som 4-5 åring osv., at mora mi holdt på sånn.

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på.

Så jeg tror det finnes sånn fargekode-symboler som betyr slike ting som nevnt, i samfunnet vårt i dag, fra ihvertfall på 70-tallet.

Så sånn er nok det).

Men ikke ta dette som noe garanti, for at de som blir etterfulgt av Jehovas Vitner og Malteserordenen, (og det som kanskje værre er), og andre religiøse sekter, trygt kan dra til Fauske i Nordland.

Det er bare noe jeg gjetter på.

Så sånn er det.

Bare for å understreke det.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om Jørgen Kosmo, fra Wikipedia:

http://no.wikipedia.org/wiki/J%C3%B8rgen_Kosmo

PS 3.

Hvis det ikke er sånn da, at gult betyr norsk mafia?

Hvem vet.

Da er det kanskje rødt, som betyr at folk der liker Norge sånn som grunnloven sier at Norge skal være?

Betyr rødt grunnlovstro og gult norrøn?

Noe sånt.

Hvem vet.

Bare noe jeg lurer på.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter