Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 11. desember 2009

Ringte RBS

Nå ringte jeg RBS, (på 0845 724 2424).

For jeg tenkte jeg skulle sende en 'johncons-klage'.

På e-post da.

For jeg har hatt problemer med å sende klager fra deres nettsted tidligere, såkalt 'web-skjema'-klager vel.

For de har jeg ikke fått svar på.

Så spurte jeg om de hadde en 'general enquiry e-mail address'.

(en generell e-post adresse, ala 'info@rbs.no', som den vel ville ha kanskje blitt kalt i Norge).

Men det hadde de ikke.

Hun som svarte hadde ikke noe informasjon om noen e-post adresser.

Så ting skal ikke være så lett alltid.

Men men.

Hun ba meg ringe 0845 600 8212, og høre med de, om de hadde noen e-post adresse.

Det var 'online banking'-avdelingen.

Vi får se hva som skjer.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Jeg kunne ha sendt en klage på sånt her, til the Financial Ombudsman, men de er jo helt sinnsyke.

(Enten det, ellers så er det kanskje noe 'skotsk rite' frimurer-bevegelse, (f.eks. johannes-losjene, siden jeg har johanitter-ordenen i slekta), som tuller med meg, tenkte jeg såvidt på nå.

Det heter jo 'Royal Bank of Scotland'.

Hm).

PS 2.

Her er mer om hvordan the Financial Ombudsman tuller med meg, (de sender meg e-poster klokka 6 om morgenen, på søndager, når jeg har vært ute på byen en sjelden gang, for å feire at jeg klarte et kurs, eller noe, kanskje):

financial ombudsman

PS 3.

Hun Line Nilsen, fra Svelvik Ungdomsskole og Sande Videregående, hun var også sånn 'skotsk' og spilte 'Scotch' da, i formings-timene, på Svelvik Ungdomsskole.

Driver hun også med noe 'tullings'?

(De tuller visst med folk på sykehusene, de her johanitter-ordenen, og skotsk rite johannes-losjene, mistenker jeg ihvertfall.

Den johanitter-ordenen blir vel også kalt hospital-ordenen, mener jeg):

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter