Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 4. januar 2010

Jeg sendte en e-post til Wikimedia angående problemer på Norsk Wikipedia




Google Mail - Problemer med 'Baron' og 'Baroniet Rosendal'-sidene










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Problemer med 'Baron' og 'Baroniet Rosendal'-sidene











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, Jan 4, 2010 at 1:07 PM




To:
info-no@wikimedia.org






Hei,

jeg driver en blogg som heter johncons-blogg, og det oppstod en diskusjon, på kommentar-funksjonen, og da la jeg merke til at noen forrandret Wikipedia-siden om Baroniet Rosendal, midt på natta, for å vinne diskusjonen, på bloggen min.


Jeg la merke til dette, siden de som diskuterte, henviste til den 'oppdaterte Wikipedia-siden', var det vel.

Så jeg mente at dette ikke var forenlig med god skikk på Wikipedia, at man hadde en agenda, å vinne en diskusjon på min blogg, så derfor stilte jeg tilbake disse tvilsomme endringene.


Jeg sjekket også den Wikipedia-brukerens profil, og da viste det seg at den brukeren bare skrev om baron-greier.

Så da skjønte jeg at denne personen, var en som bare hadde en kjepphest, nemlig å forsvare Baroniet Rosendal antagelig, og bare endret om baron-greier, for å vinne diskusjoner på min blogg, (for jeg er i slekt med baron Adeler, etter Cort Adeler, så det virker for meg som at baroniet Rosendal er misunnelige, siden de har skandianvias minste slott, som det står på engelsk Wikipedia, og også har et lite landområde vel, så de var derfor egentlig ikke store nok til å bli baroni, ifølge tidligere Wikipedia-sider og sider på engelsk Wikipedia.


Så jeg mistenker at noen med sympati for Baroni Rosendal, forskjønner Baroni Rosendals Wikipedia-side, for å vinne diskusjoner på min blogg, og få mitt slektskap til baron Adeler, til å ikke se så fint ut.


Noe sånt.

Så ble min bruker slettet pga. vandalisme, enda jeg gjorde en oppriktig og ærlig vurdering av hva som foregikk.

Så her er det administratorer som er på villspor, og lar seg bestikke av Baroni Rosendal og det som verre er, kan det virke som.


Mvh.

Erik Ribsskog









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter