Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 20. februar 2010

En teori om hva som foregår

Jeg husker da jeg var sånn 9-10 år, så tok faren min med meg inn til Oslo, (som han ganske ofte pleide å gjøre), for å være hjelpegutt, ved leveranser av køyesenger, (og seinere vannsenger), som hadde vært annonsert i Aftenposten.

(For faren min hadde arvet et snekkerverksted, Strømm Trevare, av faren sin.

Og det kan ha vært litt psykologisk, det her, at faren min flytta fra meg, og lot meg bo alene, fra jeg var ni år.

For da ble jeg så selskapssyk, så jeg sa aldri nei til å bli med til Oslo eller Tønsberg, for å være 'bære-slave', når faren min skulle levere senger.

Så sånn var det).

På en av disse Oslo-turene, så besøkte faren min en kamerat av han fra militæret, som var purk, i Oslo.

Jeg kjeda meg, av pratinga dems, så jeg gikk litt rundt i leiligheten til han purken, (som var ungkar).

Så så jeg at det lå en sånn liten, svart bok, ved telefonen, (i et annet rom enn der faren min og han purken prata da).

Og jeg var jo som unger flest, så jeg tok med meg den boka da, som jeg syntes så artig ut.

Og jeg leste i den, da jeg kom hjem, og den var full av jentenavn og telefonnumre.

Så det virker som at politiet har fri tilgang på damer, vil jeg si.

Så sånn er nok det.

Så jeg lurer på om det er sånn, at damer som gjør noe ulovlig, de kan slippe unna fengsel og tiltale, hvis de er sexy, og heller bli politi-horer(?)

Er det noe sånt som foregår?

Har f.eks. de damene på Arvato, gått med på å være politihorer, mot at de slapp tiltale, for å være noe spioner for noe 'mafian', f.eks?

Også har da politiet her i byen, tulla med meg og arbeidssaken min, og alt som har med meg og gjøre, fordi dette var med i avtalen med jentene, (eller horene), fra Arvato?

Er det dette som foregår?

Er det derfor det er komplett umulig for meg, å få noen av rettighetene mine?

Bare en teori jeg tenkte på.

Vi får se hva som skjer.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter