Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 19. mars 2010

Det her er klassebildet til Hege Stenberg, som gikk en eller to klasser over meg på Berger skole. Vi kjøpte leiligheten til Stenberg-familien, i 1981

klassebilde berger

http://www.facebook.com/photo.php?pid=2857531&o=all&op=1&view=all&subj=2348696867&aid=-1&id=519956779

PS.

Bra vindusvask forresten, må jeg si, som gammel Rimi-butikksjef, some er vant til å sjekke om dørene til melkekjøla er rene.

Og dem var ikke så politisk korrekte heller, som mange steder i våre dager, at dem på død og liv skulle ha den utenlandske ungen i midten foran.

(Han utenlandske ungen er forresten Paul, som var en skikkelig drittsekk, som kødda mye med meg, som var to år yngre.

Hver gang han så meg, som var ihvertfall tre ganger, som jeg kan huske, i skog og mark, eller på vei til butikken, på Sand, som jeg har skrevet om på bloggen tidligere).

Nei, dem var nok ganske norske vil jeg si.

Og stolte av naturen, utafor skolen.

Man kan se at dem hadde vaska vinduene spesielt godt, siden det skulle tas bilder da.

På Berger, så er det en god del typisk norske folk, som går mye på ski og driver med orientering og sånn.

Og også noen som kjører båt og spilte fotball, sånn som meg.

Også sånne som kjører slalom, sånn som søstra mi og Christell, og som drar på hytteturer til Hemsedal, hvor søstra mi klagde på at en gutt hadde gjort noe greier.

Men dem Berger-folka sa til meg, at søstra mi sa ja med en gang.

At søstra mi oppførte seg litt horete.

På en fest jeg var på sammen med Øystein Andersen, (tremenningen min fra Lørenskog), ved Berger-kafeen, og noen ga meg karsk, husker jeg, rundt 1988 kanskje.

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter