Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 27. mars 2010

Jeg sendte en e-post til Facebook. (Men det er kanskje ikke verdt bryderiet. Amerikanere er jo på en annen planet, synes jeg)




Google Mail - Appeal: Why have disabeled my Facebook-account please?










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Appeal: Why have disabeled my Facebook-account please?











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sat, Mar 27, 2010 at 5:35 PM




To:
disabled@facebook.com






Hi,

my name is Erik Ribsskog, born 25/7/70, with login e-mail address: eribsskog@gmail.com.

Why have disabled my account please?


Is this some CIA/sionist-stuff?

Regards,

Erik Ribsskog









PS.

Her kom det et slags svar fra de.

(De er nok ganske underbetalte, de som sitter der, så jeg tror ikke man bør være for optimistisk, om at det svaret man får, skal inneholde noe som kan minne om logisk tankegang. Vi får se):




Google Mail - Re: Appeal: Why have disabeled my Facebook-account please?










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Re: Appeal: Why have disabeled my Facebook-account please?











The Facebook Team
<appeals+yvvqngq@support.facebook.com>



Sat, Mar 27, 2010 at 5:35 PM




Reply-To:
The Facebook Team <appeals+yvvqngq@support.facebook.com>


To:
eribsskog@gmail.com






Hi,



The Facebook Team has received your inquiry. We should get back to you soon. In the meantime, we encourage you to review our Help page (http://www.facebook.com/help.php). There, you'll find answers to many common questions.



Thanks for contacting Facebook,



The Facebook Team









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter